Titulinis » Naujienos » Lietuvos jaunių rinktinei - lemiamų kovų metas

Lietuvos jaunių rinktinei - lemiamų kovų metas

2014-03-29
hockey.lt informacija
 Lietuvos jaunių (iki 18 metų) rinktinei - lemiamų kovų metas. Pasaulio čempionato II diviziono A grupėje kovojantys lietuviai šeštadienį žais rungtynes su Rumunija, po kurių gali užsitikrinti čempionato medalius.
 
Lietuviai 18:30 val. Lietuvos laiku stos į kovą su vieną tašką turinčiais rumunais, o pergalės atveju savo sąskaitoje mūsiškiai turėtų 10 taškų ir užsitikrintų čempionato medalius. Jeigu lietuviai iškovos pergalę, o Didžioji Britanija įveiks Kroatiją, tuomet Lietuvos rinktinė užsitikrins mažiausiai sidabro medalius.
 
Šiandien lietuviai turėjo trumpą 30-ies minučių rytinę treniruotę. Po treniruotės vyriausiojo trenerio asistentas Sergejus Krumkačius teigė, kad sprendžiant iš varžovų treniruotės jie stengsis žaisti atsitraukimo taktika.
 
„Šiek tiek matėme rumunų treniruotę, jie praktikuojasi atsitraukimo taktiką - tai yra jie mus pasitiks jau nuo mėlynos linijos. Visos čempionato komandos yra vienodo lygio, todėl labai sunku nuspėti kaip klostysis tolimesnė čempionato eiga“, - teigė S.Krumkačius.
 
Tiesioginę rungtynių transliaciją galėsite stebėti portale icehockeyuk.tv