Titulinis » Naujienos » Lietuvos jaunių rinktinė gruodį rinksis į pirmąją šio sezono stovyklą

Lietuvos jaunių rinktinė gruodį rinksis į pirmąją šio sezono stovyklą

2022-11-05
hockey.lt informacija
Gruodžio 27-29 dienomis įvyks pirmoji Lietuvos U-18 rinktinės kandidatų stovykla.
 
Šių metų pabaigoje į savo pirmąją stovyklą rinksis Lietuvos jaunių iki 18 metų rinktinė. Gruodžio 27-29 dienomis šios rinktinės kandidatai išklausys pirmuosius naujojo rinktinės trenerio Mario Durocher nurodymus. Strategui iš Kanados tai bus pirma galimybė iš arti susipažinti su rinktinės nariais bei komandai perteikti savo reikalavimus.
 
Rinktinės kandidatų sąrašas bus paskelbtas jau artimiausiu metu, o rinktinės pasiruošimo pasaulio čempionatui planas jau sudarytas: iš viso per sezoną rinktinė rinksis į tris stovyklas. Be stovyklos gruodį, ateinančių metų vasario 8-11 dienomis Lietuvos U-18 rinktinė dalyvaus keturių komandų turnyre Lenkijoje, o vėliau rinksis į stovyklą prieš pasaulio čempionatą.
 
Galutinė rinktinės stovykla startuos pirmąją balandžio dieną ir baigsis prieš balandžio 9-15 dienomis Serbijoje vyksiantį pasaulio jaunių iki 18 metų IIA diviziono čempionatą. Be šeimininkės Serbijos, kartu su lietuviais jame kovos ir Didžiosios Britanijos, Ispanijos, Rumunijos bei Kroatijos rinktinės.