Titulinis » Naujienos » Lietuvos jaunimo rinktinė pralaimėjimu pradėjo tarptautinį turnyrą Kaune (VIDEO)

Lietuvos jaunimo rinktinė pralaimėjimu pradėjo tarptautinį turnyrą Kaune (VIDEO)

2022-11-10
hockey.lt informacija
Lietuvos jaunimo iki 20 metų rinktinei nepavyko sėkmingai pradėti Kaune startavusio keturių komandų tarptautinio turnyro.
 
Kauno ledo rūmuose vykusiose rungtynėse lietuviai 1:4 nusileido Lenkijos atstovams.
 
 
Pirmajame kėlinyje Lietuvos rinktinei pavyko pasižymėti perėmus ritulį varžovų zonoje. Gavęs komandos draugo perdavimą ritulį į vartus pasiuntė Karolis Fedorovičius (05:42, rez. perd. Ugnius Šimbelis, Vakaris Čižas).
 
Per likusią pirmojo kėlinio dalį daugiau įvarčių pelnyta nebuvo, bet lenkams antrajame kėlinyje pavyko perimti iniciatyvą. Iš pradžių greitoje atakoje Marcinui Dulebai pavyko išlyginti rezultatą (26:19), o vos po poros minučių Marlonas Wrobelis pakartotiniu metimu padėjo lenkams įsiveržti į priekį (27:51).
 
Trečiajame kėlinyje lenkai pasinaudojo lietuvių netiksliu perdavimu ir niekuo nelaukdami pelnė savo trečiąjį įvartį rungtynėse. Tikslus buvo Arkadiszas Karasinskis (42:20). Prieš rungtynių finišą Lenkijos rinktinė pasižymėjo ir ketvirtąjį kartą, Michalo Kusako metimu užtvirtindami savo persvarą (53:46).
 
Priminsime, jog 19:00 val. Kauno ledo rūmuose savo pasirodymą „Baltic Challenge Cup“ turnyre pradės Lietuvos vyrų rinktinė, kuri taip pat žais prieš Lenkiją.