Titulinis » Naujienos » Lietuvos čempionate „Energijos“ laukia sustiprėjęs „Geležinis vilkas“

Lietuvos čempionate „Energijos“ laukia sustiprėjęs „Geležinis vilkas“

2016-10-12
LRK "Energija" informacija
 Elektrėnų „Energija“ tęsia pasirodymą Lietuvos ledo ritulio čempionate ir ketvirtadienį susikaus su Vilniaus „Geležinio vilko“ ekipa.
 
Abi ekipos yra sužaidusios po dvi rungtynes: „Energija“ 7:2 sutriuškino Vilniaus „Hockey Punks“ ir 4:3 palaužė „Juodupės“ komandą, o „Geležinis vilkas“ po atkaklios kovos 4:5 pralaimėjo „Hockey Punks“, tačiau netikėtai 6:4 palaužė „Rokiškio“ komandą.
 
Praėjusiame sezone komandos susitiko 4 kartus, o visas pergales iškovojo „Energija“: pirmose rungtynėse varžovus įveikė 8:3, antrose sutriuškino net 20:3, trečiose 16:2, o ketvirtose - 19:2.
 
Visgi tokios lengvos kovos „Energijai“ šiame sezone nereikėtų tikėtis - vien „Geležinio vilko“ pergalė prieš „Rokiškį“ turėtų būti rimtas signalas visoms Lietuvos čempionato komandoms.
 
„Geležinio vilko“ ekipoje rezultatyviausiai rungtyniauja Dominykas Bisturys, kuris per dvejas rungtynes įmušė 5 įvarčius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą, o jam puikiai talkina Timonas Mažulis su 2 įvarčiais ir 3 rez. perd.
 
„Energijos“ gretose Lietuvos čempionate rezultatyviausiai žaidžia gynėjas Jevgenijus Čugajus, kuris per dvi rungtynes įmušė 4 įvarčius. Tris įvarčius yra įmušęs komandos kapitonas Aivaras Bendžius, o rezultatyvius perdavimus puikiai dalina Rolandas Aliukonis, kuris yra jų atlikęs tris.
 
Rungtynės tarp „Energijos“ ir „Geležinio vilko“ vyks spalio 13-ą dieną Elektrėnuose nuo 19:30 val.