Titulinis » Naujienos » Lietuvių gretos Norvegijoje auga: prisijungia L. Žukauskas

Lietuvių gretos Norvegijoje auga: prisijungia L. Žukauskas

2021-10-29
hockey.lt informacija
 Norvegijos antrajame divizione šiame sezone varžysis dar vienas Lietuvis – į šią šalį pasuko Lukas Žukauskas.
 
23-ejų metų ledo ritulininkas šį sezoną pradėjo trečiajame Švedijos divizione, bet po šešių sužaistų rungtynių, per kurias jis nepasižymėjo, lietuvis paliko šią šalį. Visgi, puolėjas netruko susirasti naujos komandos: po sėkmingos peržiūros L. Žukauskas pasirašė sutartį su „Gjovik“ klubu.
 
„Lukas pas mus atvyko peržiūrai, bet jau po dviejų treniruočių pamatėme, jog jis vertas vietos komandoje. Tai stiprus puolėjas, kuris gali žaisti ir centre. Turime nemažai traumuotų žaidėjų, tad puiku, kad dabar galime sustiprinti savo gretas ir laukiame jo pasirodymų mūsų gretose“, - apie sutartį kalbėjo komandos treneris Patrikas Baarnhielmas.
 
„Tai grupė puikių, sunkiai dirbančių, vyrukų. Kartu mes kovosime dėl pakilimo į aukščiausią lygą. Svarbiausia yra nežiūrėti per daug į priekį ir ruoštis kiekvienos rungtynėms“, - po atvykimo į Norvegiją pasakojo L. Žukauskas.
 
Lietuvis savo naujoje komandoje debiutuoti turėtų lapkričio 13-14 dienomis, rungtynėmis su „Haugesund“.
 
Priminsime, kad šioje lygoje taip pat rungtyniauja ir „Comet“ garbę ginantys Ugnius Čižas bei Paulius Gintautas, o „Furuset“ komandoje žaidžia Dominykas Bogdziulis.