Titulinis » Naujienos » Lietuviai svariai prisidėjo prie įspūdingos „Arystan“ pergalės

Lietuviai svariai prisidėjo prie įspūdingos „Arystan“ pergalės

2013-01-29
sportas.lt informacija
 
Įspūdingą pergalę aukščiausioje Kazachstano ledo ritulio lygoje pirmadienį iškovojo Temirtau „Arystan“ ekipa su Tadu ir Donatu Kumeliauskais bei Arnoldu Bosu, kuri savo arenoje net 9:0 (2:0, 2:0, 5:0) sutriuškino čempionato autsaiderius – Karagandos „Saryarka-2“ ledo ritulininkus.
 
T.Kumeliauskas nugalėtojams pelnė 2 įvarčius, A.Bosas kartą nuginklavo varžovų vartininką ir gavo 4 baudos minutes, o D.Kumeliauskas pasižymėjo rezultatyviu perdavimu.
 
„Arystan“ ekipai net 3 įvarčius pelnė Antonas Dubininas, 2 pridėjo Aleksandras Archipovas, o kartą pasižymėjo Vladimiras Sevastjanovas.
 
Gerokai sunkiau „Arystan“ klostėsi sekmadienio rungtynės su „Saryarka-2“, kuomet taip pat namie žaidę Temirtau ledo ritulininkai savo varžovus nugalėjo tik po baudinių serijos rezultatu 2:1 (0:0, 1:1, 0:0, 0:0, 1:0).
 
Šiose rungtynėse broliai Kumeliauskai nepasižymėjo, o A.Bosas mačui nebuvo registruotas.
 
T.Kumeliauskas šiame sezone per 40 rungtynių pelnė 20 įvarčių ir atliko 15 rezultatyvių perdavimų. D.Kumeliauskas per 34 žaistus susitkimus pasižymėjo 14 įvarčių ir 14 rezultatyvių perdavimų, o A.Boso sąskaitoje per 38 mačus – 8 įvarčiai ir 7 rezultatyvūs perdavimai.
 
„Arystan“ (79 tšk.) klubas turnyrinėje lentelėje rikiuojasi 5-as, o „Saryarka-2“ (18 tšk.) lieka paskutinė – 10-a.
 
Lygoje ir toliau pirmauja Pavlodaro „Irtysh“ (93 tšk.) ledo ritulininkai.