Titulinis » Naujienos » Lietuviai mušė įvarčius, bet ‚Arystan“ nusileido buvusiai D.Streckio komandai

Lietuviai mušė įvarčius, bet ‚Arystan“ nusileido buvusiai D.Streckio komandai

2013-01-23
sportas.lt informacija
Apmaudų pralaimėjimą aukščiausioje Kazachstano ledo ritulio lygoje antradienį patyrė Donato ir Tado Kumeliauskų bei Arnoldo Boso atstovaujama Temirtau „Arystan“ ekipa, kuri savo arenoje 5:7 (1:4, 1:1, 3:2) nusileido „HC Almaty“ ekipai, kuriai pirmoje sezono pusėje atstovavo Dovydas Streckis.
Lietuviams šios rungtynės buvo labai sėkmingos: A.Bosas pelnė įvartį, atliko rezultatyvų perdavimą ir gavo 2 baudos minutes, T.Kumeliauskas pasižymėjo įvarčiu bei taip pat gavo 2 baudos minutes, o D.Kumeliauskas sugebėjo kartą nuginkluoti varžovų vartininką.
 
Likusius įvarčius šeimininkams pelnė Nikita Smirnovas ir Pavelas Glotovas.
 
Svečių gretose 2 įvarčiais pasižymėjo Sergejus Šipycinas ir Nikita Šestakovas, o po kartą pasižymėjo Dmitrijus Kačesovas, Nikita Kovzalovas ir Ivanas Zolotuchinas.
 
T.Kumeliauskas šiame sezone per 37 rungtynes pelnė 17 įvarčių ir atliko 14 rezultatyvių perdavimų. D.Kumeliauskas per 31 žaistą susitkimą pasižymėjo 13 įvarčių ir 11 rezultatyvių perdavimų, o A.Boso sąskaitoje per 36 mačus – 6 įvarčiai ir 7 rezultatyvūs perdavimai.
 
„Arystan“ (71 tšk.) turnyrinėje lentelėje smuktelėjo į 5-ąją vietą, o juos aplenkusi „HC Almaty“ (74 tšk.) šoktelėjo į 4-ąją poziciją.
 
Lygoje vis dar pirmauja Pavlodaro „Irtysh“ (88 tšk.) ledo ritulininkai.