Titulinis » Naujienos » Lietuvės moterų dieną pažymėjo sidabro medaliais

Lietuvės moterų dieną pažymėjo sidabro medaliais

2017-03-09
Kovo 8-ą dieną, kai dauguma moterų ir merginų mėgavosi joms skiriamu dėmesiu ir gėlėmis, dalis „Hockey Girls“ komandos merginų antrus metus iš eilės dalyvavo moterų ledo ritulio turnyre Latvijoje.
 
Daugpilio ledo arenoje turnyras organizuotas tarptautinės moters dienos proga, o jame rungėsi trys latvių ir viena lietuvių komanda.
 
„Hockey Girls“ merginos sužaidė trejas rungtynes, iš kurių dvejose minimalia persvara iškovojo pergales (prieš „Snow ladies“ ir „Victory“ ekipas), o kovoje dėl aukso nusileido „Saskana“ merginoms (1:3).
 
Lietuvių gretose įvarčius pelnė Kotryna Paulikaitė (2) ir Karina Tarulytė. Naudingu žaidimu komandos draugėms taip pat talkino Diana Burneikienė, Daiva Jatkevičienė, Ula Aleksandravičiūtė ir Nomeda Burneikaitė.
 
Turnyrą vainikavo apdovanojimų ceremonija, kurioje lietuvės pelnė sidabro medalius, o geriausia turnyro puolėja buvo pripažinta Ula Aleksandravičiūtė.
 
„Hockey Girls“ šiame turnyre dalyvavo jau antrą kartą. Pernai į Latviją nuvykusios gausesne sudėtimi, merginos parsivežė turnyro auksą.