Titulinis » Naujienos » Lietuva - Nyderlandai: laukia įdomios rungtynės (transliacijos nuoroda)

Lietuva - Nyderlandai: laukia įdomios rungtynės (transliacijos nuoroda)

2013-04-15
NLRL informacija
Pasaulio čempionate antrąją varžybų dieną Lietuvos rinktinė 13.00 val. susitiks su Nyderlandų komanda.
 
Lietuvos rinktinė pirmąją varžybų dieną nepelnė nė vieno įvarčio ir 0:5 nusileido vienai I-o diviziono B grupės favoričių Lenkijai.
 
Nyderlandai neįvertino Estijos rinktinės pirmaudami 2:0 ir vos nesusimokėjo už tai. Estija ne tik išlygino rezultatą, bet ir pirmavo, tačiau rungtynių pabaigoje praleido lemiamą įvartį ir pralaimėjo rezultatu 4:5.
 
Tad šios dienos dvikovoje abi rinktinės bandys paneigti pirmosios dienos įspūdį. Lietuviai nori įrodyti, jog jie moka mušti įvarčius, Nyderlandai bandys įrodyti, jog neveltui prieš čempionatą komanda vertinta kaip galinti pasipriešinti grupės lyderiams Ukrainai ir Lenkijai.
 
Po vakar dienos dvikovos Lietuvos rinktinės treneris Berndas Haake žaidėjų prašė iškart pamiršti pralaimėjimą, kuris nieko nenustebino. „Šiandien rinktinei čempionatas prasideda iš naujo, tad vakar dienos dvikova neturi likti jūsų galvose. Turime būti psichologiškai stiprūs ir negalvoti apie pralaimėjimą. Dvikovoje su olandais turime parodyti, jog mokam mušti įvarčius ir parodyti savo žaidimą. Su lenkais žaidėme neblogai, tačiau varžovai už mus buvo visa galva geresni“,- komandą dvikovai su olandais nuteikinėjo B.Haake.
 
Paskutinėse pirmosios dienos rungtynėse Ukraina net 8:1 (1:0, 5:0, 2:1) sutriuškino Rumuniją.
Pasaulio čempionato I-o diviziono B grupės lentelė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, pergalės po baudinių serijos, pralaimėjimai po baudinių serijos, pralaimėjimai, įvarčiai, taškai):
 
1. Ukraina               1  1  0  0  0   8:1    3
2. Lenkija                1  1  0  0  0   5:0    3
3. Olandija              1  1  0  0  0   5:4    3
4. Estija                  1  0  0  0  1   4:5     0
5. Lietuva               1  0  0  0  1   0:5     0
6. Rumunija           1  0  0  0  1   1:8    0