Titulinis » Naujienos » Lenkijos čempionato atkrintamosiose M. Kaleinikovas vedė savo komandą į pergalę

Lenkijos čempionato atkrintamosiose M. Kaleinikovas vedė savo komandą į pergalę

2023-02-28
hockey.lt informacija
Lenkijos ledo ritulio pirmenybių atkrintamosiose varžybose puikų pasirodymą surengė Markas Kaleinikovas.
 
Pirmadienį trečiose ketvirtfinalio rungtynėse „JHK GKS Jasrzebie“ 2:0 nugalėjo „GKS Katowice“ ir serijoje iki keturių pergalių įsiveržė į priekį 2:1. Pagrindiniu savo komandos herojumi tapo M. Kaleinikovas, kuris pelnė įvartį bei asistavo savo komandos draugui. Puolėjui taip pat kartą teko atlikti nuobaudą už pražangą.
 
Norvegijos antroje lygoje dramatišką pergalę iškovojo „Nidaros“ klubas. Dominykas Bogdziulis prie pergalės prisidėjo rezultatyviu perdavimu, o „Nidaros“ po pratęsimo 5:4 palaužė „Comet“ komandą. Iki pergalės serijoje, kuri leistų šiai komandai kovoti dėl vietos aukščiausioje Norvegijos lygoje „Nidaros“ trūksta vienų laimėtų rungtynių.
 
Slovakijos pirmenybėse pergale džiaugėsi „Spišska Nova Ves“, kuriai atstovauja Nerijus Ališauskas 3:2 nugalėjusi „Transport Prešov“ ledo ritulininkus. Lietuvos rinktinės kapitonas per 16:51 min ant ledo nepasižymėjo.
 
Nesėkmingai rungtynės Vokietijos trečioje lygoje susiklostė Arnoldui Bosui ir „Black Dragons“ ekipai. Puolėjas nutraukė savo penkių iš eilės rezultatyvių rungtynių seriją ir liko be taškų, o jo komanda 1:6 nusileido „Rostock Piranhas“ klubui.
 
Vokietijos ketvirtoje lygoje „Aderdorfer“ 2:4 nusileido „EC Harzer Falken“ klubui. Pralaimėtojų gretose tiek ir Domantas Čypas, tiek ir Ruslanas Černychas nepasižymėjo.