Titulinis » Naujienos » "Ledo linija" žaidė blogai, bet į finalo ketvertą pateko (trenerių komentarai)

"Ledo linija" žaidė blogai, bet į finalo ketvertą pateko (trenerių komentarai)

2014-03-09
hockey.lt informacija
 Nacionalinės ledo ritulio lygos (NLRL) čempionato „Akropolio“ taurei laimėti atkrintamosiose varžybose Kauno „Bizonai-2“ namų aikštelėje sekmadienį 2:5 (1:4, 1:0, 0:1) turėjo pripažinti Šiaulių „Ledo linijos“ komandos pranašumą ir baigė pasirodymą čempionate. Iš varžovų aikštelės parsivežę pergalę šiauliečiai iškopė į finalo ketvertą.
 
Rungtynėse pirmieji pasižymėjo „Bizonai-2“, kurie vienintelį kartą pirmavo po Gedimino Preišegalavičiaus įvarčio. Dar pirmajame kėlinyje šiauliečiai atsakė varžovams keturiais įvarčiais ir susikrovė solidžią persvarą.
 
Antrajame kėlinyje kaunietis Jevgenijus Čiugajus sušvelnino skirtumą iki 2:4 ir komandos padidino apsukas kaudamosios dėl tinkamo rezultato.
 
Trečiajame kėlinyje ekipos ėme vis dažniau lankytis ant prasižengusiųjų žaidėjų suolo, o tašką rungtynėse padėjo Ernoldas Baltaragis, išnaudojęs varžovų pražangą ir padidinęs „Ledo linijos“ persvarą iki 5:2.
 
„Antrame kėlinyje turėjome progų, tačiau neišnaudojome jų. Apmaudu, jog pralaimėjome, tačiau reikia pripažinti, jog varžovai buvo stipresni. Pirmajame kėlinyje jie išnaudojo viską ką turėjo ir pelnytai nugalėjo. Į rungtynes kabinomės, bet nepavyko“,- varžovų jėgą pripažino „Bizonų-2“ treneris Gintaras Šabūnas.
 
Blogai žaidėm. Mano akimis, tai buvo vienos prasčiausių klubo rungtynių sezone. Niekas nenorėjo bėgioti ir dirbti taip kaip priklauso. Tai ne pergalė, tai nežinau kas. Žaidėme kaip tinginiai“,- po pergalės saviškius peikė „Ledo linijos“ treneris Rodijus Trankalis.
 
„Bizonai-2“ – „Ledo linija“ 2:5 (1:4, 1:0, 0:1).
„Bizonai-2“: G.Preišegalavičius, J.Čiugajus po 1 įvartį.
„Ledo linija“: V.Parchomenka, A.Blažinskas, T.Zupka, M.Šlepetis, E.Baltaragis po 1 įvartį.