Titulinis » Naujienos » "Ledo linija" išplėšė dramatišką pergalę

"Ledo linija" išplėšė dramatišką pergalę

2014-01-09
hockey.lt informacija
 Po pertraukos atnaujintame Nacionalinės ledo ritulio lygos čempionate, Vakarų konferencijoje Klaipėdos „Baltija“ namų aikštelėje ilgai priešinosi Šiaulių „Ledo linijai“, tačiau rungtynių pabaigoje apmaudžiai suklydo ir pralaimėjo rezultatu 3:4 (0:1, 1:1, 2:2).
 
Šiaulių klubas prieš šį sezoną gerokai sustiprėjo ir šioje dvikovoje svečiai buvo laikomi favoritais. „Ledo linija“ spaudė varžovus nuo pirmųjų minučių, tačiau „Baltija“ ramiai gynėsi, o kartais pavojingai kontratakuodavo. Pirmieji dvikovoje pasižymėjo šiauliečiai, kai klubo legionieriai iš Latvijos po puikios kombinacijos pelnė pirmąjį įvartį, o pasižymėjo Dmitrijus Panovas (13:34).
 
„Baltija“ antrajame kėlinyje trumpam perėmė iniciatyvą ir išlygino rezultatą po Nikolajaus Timofejevo įvarčio (31:56). Tačiau „Ledo linija“ vėl išsiveržė į priekį, kai pasižymėjo Vladimiras Parchomenka (34:13).
 
Trečiajame kėlinyje „Baltija“ pribloškė savo varžovus, kai iš pradžių Karolis Gustys rezultatą išlygino (50:38), o netrukus Michailas Cvetkovas išvedė savo komandą į priekį (52:05).
 
„Ledo linijai“ išlyginamąjį įvartį pelnė Einaras Trankalis (55:04) ir įtampa pasiekė apogėjų. Iki trečiojio kėlinio pabaigos komandinę 2 minučių nuobaudą užsidirbo „Baltija“ ir šiauliečiams atsivėrė puikus šansas išsivežti pergalę per pagrindinį rungtynių laiką. To svečiai pasinaudojo ir V.Parchomenka (58:21) išplėšė „Ledo linijai“ pergalę.
 
„Baltija“ – Ledo linija“ 3:3 (0:1, 1:1, 2:2).
„Baltija“: N.Timofejevas, K.Gustys, M.Cvetkovas, po 1 įvartį.
„Ledo linija“: V.Parchomenka 2, D.Panovas, E.Trankalis po 1 įvartį.