Titulinis » Naujienos » „Ledo kovos“: Š. Kuliešius apie Lietuvos rinktinę ir D. Kasparaitį „Hockey punks“ gretose

„Ledo kovos“: Š. Kuliešius apie Lietuvos rinktinę ir D. Kasparaitį „Hockey punks“ gretose

2016-02-24
delfi.tv informacija
 Delfi.tv internetinė televizija startavo nauju projektu - „Ledo kovos“. Tai – nauja laida apie ledo ritulį ir šios sporto šakos aktualijas.
 
Šioje laidoje matysite - praėjusios savaitės Lietuvos ledo ritulio čempionato, jaunių ir vaikų lygos apžvalgą, varžybų epizodus bei naujienas apie užsienio klubuose žaidžiančius žaidėjus.
 
Laidos svečias – „Hockey Punks Academy“ vyr. treneris Šarūnas Kuliešius dalinsis įspudžiais iš olimpines atrankos Budapešte, papasakos apie savo, kaip pagrindinio trenerio asistento debiutą bei legendinio Dariaus Kasparaičio pasirodymą ant ledo su „Hockey Punks“ komandos marškinėliais.
 
 
„Ledo kovos“ - tai savaitinė, informacinė laida apie svarbiausius Lietuvos ledo ritulio įvykius, skirta ne tik ledo ritulio bendruomenei, bet ir visiems sporto megėjams. Laidos tikslas – supažindinti visus su sparčiai augančiu Lietuvos ledo rituliu ir jo gyvenimu. Pateikti naujausią bei svarbiausią su tuo susijusią informaciją. Populiarinti šią sporto šaką ir sveiką gyvenimo būdą.
 
Šalyje ledo ritulį žaidžia daugiau nei 700 vaikų bei apie 600 suaugusiųjų. Laidoje supažindinsime žiūrovus su šios sporto šakos taisyklėmis, principais ir vertybėmis.
 
Jos metu bus apžvelgiami pagrindiniai savaitės įvykiai, reportažai iš rungtynių, bus rengiami interviu su užsienio, bei Lietuvos ledo ritulio asmenybėmis.