Titulinis » Naujienos » Lapkričio 3-4 dienomis "Showcase" stovyklos į U-16 bei U-14 rinktines

Lapkričio 3-4 dienomis "Showcase" stovyklos į U-16 bei U-14 rinktines

2022-10-07
hockey.lt informacija
Lapkričio 3-4 dienomis Elektrėnuose įvyks „Showcase“ stovyklos 2007-2008 ir 2009-2010 metais gimusiems žaidėjams, siekiant patekti į „LTeam Select“ komandą ir dalyvauti turnyruose užsienyje.
 
Lapkričio 3 dieną įvyks pirmoji atranka į „LTeam Select“ U-16 komandą, kurią sudarys 2007-2008 metais gimę ledo ritulininkai. Pirmoje atrankoje dalyvaus tik Lietuvoje žaidžiantys 60 aikštės žaidėjų ir 8 vartininkai, atrinkti pagal visų šalyje su šia amžiaus grupe dirbančių trenerių rekomendacijas.

Iš viso šioje amžiaus grupėje planuojami keturi „Showcase“ renginiai, o nuo antrojo į juos galės atvykti ir visi užsienyje rungtyniaujantys ledo ritulininkai. Visi žaidėjai bus stebimi ir vertinami asmeniškai.
 
Po viso sezono metu truksiančių peržiūrų surinkta „LTeam Select“ U-16 komanda dalyvaus „Riga Cup“ turnyre.
 
Lapkričio 4 dieną į „Showcase“ stovyklą, vyksiančią taip pat Elektrėnuose rinksis 2009-2010 metų gimimo žaidėjai. Jie bus atrinkti ta pačia sistema, kaip ir vyresni žaidėjai – pagal Lietuvoje dirbančių trenerių rekomendacijas. Stovykloje taip pat dalyvaus 60 aikštės žaidėjų ir 8 vartininkai.
 
Iš viso planuojami du U-14 amžiaus grupės „showcase“ turnyrai, o po jų planuojama taip pat dalyvauti „Riga Cup“ turnyre.
 
„Showcase“ metu naudingos informacijos galės gauti ne tik ledo ritulininkai, bet ir treneriai. Kiekvieno iš jų metu vyks seminarai treneriams ir žaidėjams su užsienio specialistais, kurie paaiškins kaip dirbti su kiekviena amžiaus grupe. Kiekvieno seminaro metu informaciją jos dalyviams pateiks vis nauji ledo ritulio specialistai iš skirtingų šalių.