Titulinis » Naujienos » Laisvą dieną – pramogos boulinge

Laisvą dieną – pramogos boulinge

2013-12-17
hockey.lt informacija
 Lietuvos dvidešimtmečių rinktinė laisvą dieną pasaulio ledo ritulio čempionate surado pramogų.
 
Komanda viešėjo Miškolco miesto boulinge, kur surengė improvizuotas varžybas.
 
Ekipa pasidalinusi penketukais susirėmė turnyre, kuriame penketas žaidė prieš penketą.
 
Pradžioje žaidėjams, kurių dauguma pirmą kartą bandė savo jėgas boulingo takuose, sekėsi sunkiai, tačiau tylą pralaužė Aurimas Gaidauskas, kuris pirmasis pasiekė „straiką“.
 
Gynėjas nemaža dalimi prisidėjo prie savo ekipos pergalės, kurioje dar buvo Danielius Nomanovas, Mauras Baltrukonis, Ilja Četvertakas, vartininkas Donatas Žukovas ir Jaunius Jasinevičius.
 
Dieną prieš turnyrą, komanda turėjo treniruotę, mat Lietuvos rinktinės štabas prieš rungtynes, kurios visos įvyks 13.00 val. vietos laiku, nusprendė nesitreniruoti. Estai, prieš rungtynes su Lietuva ryte treniravosi, kėlėsi apie septintą ryto ir anksti pusryčiavo.
 
Trečiadienį komandos laukia rungtynės su Kroatija, kuri pernai iškrito iš I-o diviziono B grupės. Stipri ekipa ekipa patyrė du pralaimėjimus iš eilės, tačiau tai neatspindi komandos pajėgumo.
 
„Kroatus irgi galime įveikti, tik reikės kautis. Jei atiduosime visas jėgas, kovosime, pergalė bus mūsų. Svarbios rungtynės, po kurių čempionate daug kas gali keistis. Kroatai ir nesėdės sudėję rankų, kovos iš paskutiniųjų, tad bus įdomi dvikova“,- rungtynių išvakarėse sakė rinktinės vyriausiasis treneris Aigaras Ciprusas.
 
Trečiąją žaidybinę dieną po Lietuvos – Kroatijos komandų ant ledo išbėgs Vengrija – Estija, o paskutinėse rungtynėse susitiks Olandija – Rumunija.