Titulinis » Naujienos » Kvietimas į praktinį streso valdymo užsiėmimą sportininkams ir treneriams

Kvietimas į praktinį streso valdymo užsiėmimą sportininkams ir treneriams

2013-09-11
NLRL informacija
 
Data:
2013 m. rugsėjo 22 d. (sekmadienis)
Laikas:
10:00 – 12:30 val.
Vieta:
Lietuvos olimpinis sporto centras  (Ozo g. 39, Vilnius)
 
 
Kviečiame į gydytojo, psichologo-psichoterapeuto prof. Hasajaus Alijevo (Rusija) praktinį užsiėmimą, skirtą streso valdymui pagal jo paties sukurtą „Rakto“ metodą. Užsiėmimas skirtas sportininkams, tačiau laukiami ir treneriai.
 
 
Prof. Hasajus Alijevas – gydytojas, psichologas-psichoterapeutas, jau daugelį metų dirbantis su Rusijos kosmonautais, taip pat padėjęs Rusijos olimpinės rinktinės sportininkams rengiantis 2008 m. Pekino Olimpinėms žaidynėms.
 
Prieš 20 metų H. Alijevui buvo iškeltas uždavinys parengti Rusijos kosmonautus nesvarumo būsenai, išmokyti suvaldyti stresą, kuris jų laukia atvirame kosmose. Po ilgų stebėjimų bei tyrinėjimų, H. Alijevas pasiūlė metodą, kurį pavadino RAKTO metodu. Iki šiol „Rakto“ metodas naudojamas rengiant lakūnus, ekstremaliomis sąlygomis dirbančius medicinos darbuotojus, elitinių spec. padalinių karius – kaip būdas valdyti ypatingai stiprų stresą, kuris yra nuolatinis palydovas jų darbe.  Metodas unikalus tuo, kad yra efektyvus ir tuo pačiu be galo paprastas. Metodas yra pripažintas ir JAV, Vokietijos, Kanados, Australijos bei Izraelio specialistų.
Užsiėmimo metu H. Alijevas praktiškai mokys sportininkus bei trenerius valdyti ne tik varžybinį, bet ir kasdienį stresą bei nukreipti neuropsichinės įtampos energiją savo tikslų siekimui.
 
 
 
Dalyvavimas – nemokamas.
Norėdami dalyvauti, registruokitės el. paštu ievule@centras.lt iki rugsėjo 16 d.