Titulinis » Naujienos » Kviečiame merginas į ledo ritulio treniruotes Elektrėnuose

Kviečiame merginas į ledo ritulio treniruotes Elektrėnuose

2017-02-07
Po trumpų ledo ritulio atostogų ant ledo vėl grįžo ir moterys. Kol kas vienintelė merginų ledo ritulio komanda „Hockey Girls“ iki šiol treniravosi Kaune, tačiau po švenčių nusprendė treniruotis Elektrėnuose.
 
Pasak komandos trenerės Ramunės Maleckienės, jai ir kelioms kaunietėms patogiau buvo rinktis Kauno ledo arenoje, tačiau vilnietėms ir merginoms iš kitų miestų arčiau važiuoti į Elektrėnus. „Nuo šiol kiekvieną ketvirtadienio vakarą ant ledo lipsime su naujomis jėgomis, tačiau komandos tikslai išlieka napakitę. Ir toliau siekiame tobulėti, pritraukti kuo daugiau naujų merginų į šį sportą bei dalyvauti draugiškuose turnyruose ir įvairiuose renginiuose. Artimiausi planai – draugiškos rungtynės su Panevėžio vyrais bei vasario 18 dieną Kaune vyksianti pasaulinė merginų ledo ritulio diena (Girls Global Game), kurios metu rungtyniausime su merginomis iš visos Lietuvos“, – sakė R. Maleckienė.
 
Komanda „Hockey Girls“ kviečia visas moteris ir meginas, nepriklausomai nuo jų amžiaus, lankyti treniruotes Elektrėnų ledo rūmuose. Merginos renkasi kiekvieną ketvirtadienį, nuo 21 val.
 
Daugiau informacijos suteiks komandos trenerė Ramunė Maleckienė, tel. +37067384050 arba el.paštu: HockeyGirlsLTU@gmail.com.
 
Visas komandos naujienas galite sekti ir socialiniame tinkle: www.facebook.com/hockeygirlslt