Titulinis » Naujienos » Kovos Baltarusijos lygoje įpusėja

Kovos Baltarusijos lygoje įpusėja

2015-11-14
LRK "Energija" informacija
 Reguliarusis Baltarusijos aukščiausios ledo ritulio lygos čempionatas įpusėja – „Energija“ artėjantį sekmadienį ir pirmadienį savo namų arenoje sužais savo 17-ąsias ir 18-ąsias rungtynes su Vitebsko atstovais (viso 36 dvikovos reguliariajame sezone). 
 
Lietuvos atstovai kaimyninėse pirmenybėse, surinkę 26 taškus,  žengia ketvirti dešimties komandų turnyre. Būsimi varžovai rikiuojasi gale su 6 taškais.
 
„Tai pirmas toks intensyvus sezonas mano karjeroje, kai per savaitę dažniausiai žaidžiame net trejas rungtynes.  Žinoma, lygių skirtumas Lietuvoje ir Baltarusijoje didžiulis, bet kiekvienas susitikimas savaip sudėtingas ir intriguojantis. „Vitebskas“ nėra silpna komanda – jiems  tiesiog nesiseka, o daugelį rungtynių pralaimi vienu ar dviem įvarčiais. Mes turime būti nusiteikę, nes šioje lygoje už kiekvieną atsipalaidavimą reikia mokėti taškais. Sirgalius kviečiu pasimėgauti ledo rituliu Elektrėnų ledo rūmuose“ – apie artėjančią dvikovą mintimis dalijosi „Energijos“ snaiperis Aivaras Bendžius.
 
Elektrėnų klubo ir nacionalinės rinktinės puolėjas Aivaras Bendžius ir šį sezoną džiugina tiksliais smūgiais į varžovų vartus – tiek Baltarusijos, tiek Lietuvos lygose jau pelnęs po 13 įvarčių.
 
Elektrėnų „Energija“ – Vitebsko „Vitebsk“,
sekmadienį ir pirmadienį nuo 18.30 val.,
Elektrėnų ledo rūmai. Įėjimas nemokamas.