Titulinis » Naujienos » Kovingumą demonstravę „7bet-Hockey Punks“ sužaidė vienas geriausių sezono rungtynių

Kovingumą demonstravę „7bet-Hockey Punks“ sužaidė vienas geriausių sezono rungtynių

2024-01-13
hockey.lt informacija
OHL Baltijos ledo ritulio čempionate sužaistas dar vienas susitikimas.
 
Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ klubas Rygoje pakuteno nervus „Prizma“ komandai, bet galiausiai suklupo 4:5.
 
Pirmajame kėlinyje „pankai“ ilgai išlaikė lygų rezultatą, bet jau paskutinę kėlinio minutę Elvis Kaiminšas išvedė „Prizma“ į priekį.
 
Antrasis kėlinys vilniečiams nieko gero nežadėjo. Oponentai tęsė „7bet-Hockey Punks“ vartų apgultį ir greitai pelnė dar du įvarčius. Įvarčius pelnė Haraldas Štrombergas ir Mikelis Redlihas.
 
Visgi, „7bet-Hockey Punks“ surado ir savo atsaką po Ronaldo Dvončo tikslios atakos (28:02, rez. perd. Kristapas Nimanis, Martinas Lavrovas).
 
Lemiamame kėlinyje „Prizma“ dar kartą galėjo lengviau atsikvėpti po E. Kaiminšo įvarčio, bet „7bet-Hockey Punks“ nepasidavė. Per tris minutes pelnę du įvarčius jei priartėjo iki minimalaus atstumo. Pasižymėjo du Vilniuje žaidžiantys latviai Martinas Lavrovas (54:10) ir Kristapas Nimanis (57:27, rez. perd. R. Dvončas, Ignotas Ragas).
 
Likus kiek daugiau nei minutei vilniečiai keitė vartininką Simą Baltrūną šeštuoju aikštės žaidėju, bet tai baigėsi Edijaus Brahmanio įvarčiu į tuščius vartus. Tiesa, „7bet-Hockey Punks“ surado laiko pelnyti dar vieną įvartį, kai pasižymėjo Kirillas Strukas (59:48), bet tai buvo viskas, ką pavyko pasiekti Lietuvos atstovams.
 
„7bet-Hockey Punks“ ir toliau išlieka vienintele pergalių neturinčia komanda. Jie pralaimėjo visus 25 susitikimus.