Titulinis » Naujienos » Klaipėdos BTJ vartininkas aikštelėje

Klaipėdos BTJ vartininkas aikštelėje

2013-03-04
NVLRL informacija
Rokiškio ledo arenoje vykusiose U-12 amžiaus grupės varžybose tarp Rokiškio SC ir Klaipėdos BTJ komandų žaidimas tekėjo ramia vaga. Namo grįžę su dviem pergalėm 2:7 (0:3, 1:1, 1:3) ir 1:5 (0:3, 0:1, 1:1) Klaipėdos BTJ komanda lengviau atsikvėpė. Klaipėdos BTJ komanda vienintelė turinti po lygiai pergalių ir pralaimėjimų, šiuo metu turnyrinėje lentelėje jinai ketvirtoje vietoje.
 
Abu susitikimus rokiškėnai žaidė be dviejų savo lyderių, kas greičiausiai galėjo įtakoti jų rezultatą. Pirmasis komandų susitikimas buvo palankesnis klaipėdiečiams. Tik antrasis šių rungtynių kėlinys pasibaigė lygiosiomis. Kas buvo neįprasta, kad vienas geriausių vartininkų L. Lubys negynė savo komandos vartų, o žaidė aikštėje kaip žaidėjas ir pelnė net du įvarčius pirmųjų varžybų metu ir tiek pat per antrąsias varžybas.
 
Antrojo susitikimo metu Klaipėdos BTJ ekipa pabaigė pirmjį kėlinį tokiu pat rezultatu kaip ir per pirmasias varžybas. Klaipėdiškių komandos vartus puikiai saugojo J. Ramoška, kuris iš viso praleido tik tris įvarčius.
 
Rokiškio SC – Klaipėdos BTJ 2:7 (0:3, 1:1, 1:3)
 
Rokiškio SC: M. Misiūnas ir R. Navikas po 1 įvartį.
Klaipėdos BTJ: A. Sedura 4, L. Lubys 2, T. Sedleckij 1 įvartis.
 
Rokiškio SC – Klaipėdos BTJ 1:5 (0:3, 0:1, 1:1)
 
Rokiškio SC: A. Dmitrijevas 1 5vartis.
Klaipėdos BTJ: L. Lubys 2, A. Sedura, T. Sedleckij ir B. Beličenka po 1 įvartį.