Titulinis » Naujienos » Klaipėdos BTJ pratęsė savo laimėjimų seriją

Klaipėdos BTJ pratęsė savo laimėjimų seriją

2013-04-21
NVLRL informacija
 
Klaipėdos Akropolyje įvyko U-12 amžiaus grupės susitikimas tarp Klaipėdos BTJ ir Kaliningrado FNK1 ekipų. Pirmasis komandų susitikimas pasibaigė trijų įvarčių skirtumu klaipėdiečių naudai 5:2 (2:0, 1:2, 2:0).  Antrasis komandų susitikimas vyko visai pagal kitą scenarijų. Tik vieno įvarčio persvara klaipėdiečiai išplėšė pergalę po baudinių serijos 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0).
 
Pirmasis kėlinys prasidėjo rezultatyviu klaipėdiečių ritulio pasiuntimu į vartus. Tik po apytiksliai 7 minučių pavyko pakartoti dar vieną rezultatyvų įvartį, nes kalingradiečiai kaip įmanydami saugojo savo vartus.
 
Antrajame kėlinyje labiau pasireiškė Kalininfrado FNK1 ekipa. B. Semenov ir M. Dmitrakov pelnė po įvartį ir taip sumažino skirtumą iki vieno.
 
Tačiau trečiajame kėlinyje pasinaudoję kiekybine žaidėjų persvara abu kartus, Klaipėdos BTJ ekipa padidino savo rezultatą iki 5 įvarčių.
 
Antrasis komandų susitikimas skyrėsi nuo pirmojo. Visų rungtynių metu kalininingradiečiai tikrai laikėsi iš visų jėgų ir net nesiruošė užleisti pozicijų Klaipėdos BTJ komandai. Pirmasis kėlinys pasibaigė klaipėdiečių naudai, antrajame kėlinyje komandos sužaidė lygiai, o trečiajame kėlinyje intriga dar labiau pakilo. Kaliningrado FNK1 komanda išlygino rezultatą ir taip dar suteikė vieną šansą savo komandai parsivežti namo pergalę. Abi komandos mušė baudinius ir Klaipėdos BTJ komandos žaidėjo A. Sedura įvartis buvo lemiamas. Klaipėdos BTJ išplėšė pergalę.
 
Klaipėdos BTJ – Kaliningrado FNK1 5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
 
Klaipėdos BTJ: A. Sedura 2, A. Samochinas, M. Mikalauskas ir V. Urnikas po 1 įvartį.
Kaliningrado FNK1: B. Semenov ir M. Dmitrakov po 1 įvartį.
 
Klaipėdos BTJ – Kaliningrado FNK1 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0)
 
Klaipėdos BTJ: A. Sedura 2 įvarčiai.
Kaliningrado FNK1: M. Dmitrakov 1 įvartis.