Titulinis » Naujienos » Klaipėdos BTJ pergalė ir pralaimėjimas

Klaipėdos BTJ pergalė ir pralaimėjimas

2013-02-05
NVLRL informacija
Šį savaitgalį Svetlogorsko sporto komplekse įvyko U-12 amžiaus Nacionalinės vaikų ledo ritulio rungtynės tarp Kalinigrado FNK 2 ir Klaipėdos BTJ komandų. Abi komandos pasidalino po pergalę. Pirmąjį susitikimą laimėjo Klaipėdos BTJ komanda rezultatu 1:2 (0:1, 0:1, 1:0). O antrąjį namų komanda – Kaliningrado FNK 2 rezultatu 4:3 (1:1, 3:1, 0:1).
 
Per pirmąjį susitikimą pasižymėjo Klaipėdos BTJ komandos žaidėjai V. Urnikas, A. Tarasovas ir M. Kieža ne tik įvarčiais ir rezultatyviais perdavimais, bet ir baudos minutėmis. Iki pat paskutinės minutės Klaipėdos BTJ pirmavo dviejų taškų persvara, tačiau Kaliningrado FNK 2 žaidėjas A. Kolodin pelnė įvartį, taip dar palikdamas viltį išlyginti rezultatą, nors kalingradiečiai ir stengėsi, bet papildomo įvarčio nepelnė.
 
Antrasis šių abiejų komandų susitikimas buvo palankesnis namų komandai. Nors po pirmojo kėlinio rezultatas ir buvo lygus, tačiau po antrojo komandas skyrė dviejų įvarčių persvara. Taip kaip ir priešininkai Klaipėdos BTJ bandė išlyginti rezultatą, bet varžovai nepasidavė.
 
Kaliningrado FNK 2 – Klaipėdos BTJ  1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
 
Kaliningrado FNK 2: A. Kolodin 1 įvartis.
 
Klaipėdos BTJ:  V. Urnikas ir A. Tarasovas po 1 įvartį.
 
Kaliningrado FNK 2 – Klaipėdos BTJ  4:3 (1:1, 3:1, 0:1)
 
Kaliningrado FNK 2: V. Mordovin 2, L. Griženkov ir I. Suškov po 1 įvartį.
 
Klaipėdos BTJ:  A. Sedura 2, T. Sadleckij 1 įvartis.