Titulinis » Naujienos » Klaipėdoje - sezono uždarymo turnyras „Multitransas“ taurei laimėti

Klaipėdoje - sezono uždarymo turnyras „Multitransas“ taurei laimėti

2013-06-12
hockey.lt informacija
 Trečius metus iš eilės ledo ritulio klubas „Kirai“ Klaipėdoje rengia „Sidabrinio kiro“ tarptautinį ledo ritulio turnyrą „Multitransas“ taurei laimėti.
 
Šiais metais į uostamiestį atvyksta penkios komandos iš Lietuvos, Latvijos ir Rusijos. Tai - Vilniaus „Ober-Haus“, Kauno „Bizonai“, Liepojos „Hotel Kolumbus“ (Latvija) ir Kaliningrado „Delovaja Rus-2“ (Rusija).
 
Varžybos vyks rato sistema, tad komandoms birželio 15-16 dienomis Klaipėdos „Akropolio“ ledo arenoje teks sužaisti po 4 susitikimus – po 2 kasdien. Tad rungtynių laikas sutrumpintas iki trijų kėlinių po 12 minučių.
 
„Jau tampa tradicija, jog „Kirų“ ledo ritulio klubas kartu su draugais iš Lietuvos uždaro ledo ritulio sezoną. Dabar draugų geografija dar labiau išsiplėtė ir pas mus mielai ledo ritulį žaidžia ir Lietuvos čempionate dalyvauja Kaliningrado komanda, plečiame ryšius su Latvijos ekipomis. Tad dvi dienas galėsime mėgautis ledo rituliu. Iškart po turnyro kaip ir dauguma komandų, skelbiame vasaros atostogas ir lazdas pamiršime iki vasaros pabaigos“,- apie turnyrą kalbėjo „Kirų“ komandos vadovas Algis Poškis.
 
Turnyro organizatoriai ir dalyviai dėkoja bendrovei "Multiransas" už paramą organizuojant turnyrą ir įsteigiant pagrindinę turnyro taurę.
 
Pirmąjį turnyrą laimėjo Vilniaus „Ober-Haus“ komanda, praėjusiais metais triumfavo ledo šeimininkai „Kirai“.
 
Turnyro tvarkaraštis:
 
Birželio 15 d.
12.15 "Kirai" – “Hotel Kolumbs”
14.00 "Bizonai" - "Delovaja Rus-2"
15.45 "Ober-Haus" – “Hotel Kolumbs”
17.30 "Kirai" – "Delovaja Rus-2"
19.15 "Bizonai" – "Ober-Haus"
 
Birželio 16 d.
09.15 "Kirai" – "Ober-Haus"
11.00 "Delovaja Rus-2" – “Hotel Kolumbs”
12.45 "Kirai" – "Bizonai"
14.30 "Delovaja Rus-2" – "Ober-Haus"
16.15 “Hotel Kolumbs” - "Bizonai"
17.30 Apdovanojimai