Titulinis » Naujienos » Keturi lietuviai pradėjo sezoną Latvijos aukščiausioje lygoje

Keturi lietuviai pradėjo sezoną Latvijos aukščiausioje lygoje

2021-09-08
hockey.lt informacija
 Trečiadienį Latvijos ledo ritulio čempionate sužaistos dvi rungtynės, kuriose ant ledo pasirodė ir keturi Lietuvos atstovai.
 
Sezoną namuose pradėjusi „Liepaja“ komanda 1:4 nusileido „HK Mogo“ atstovams. Liepojos klubo gretose debiutavo Dovydas Laimutis ir Eimantas Noreika, kuriems tai buvo ir pirmasis pasirodymas Latvijos aukščiausioje lygoje. Debiutinėse rungtynėse pirmasis nepasižymėjo, o E. Noreika užsidirbo 2 baudos minutes.
 
Tiek D. Laimutis, tiek ir E. Noreika šį sezoną atstovaus ir antrajame Latvijos divizione rungtyniaujančioje „Liepaja SSS“ komandoje. Abu puolėjai jau spėjo puikiai pradėti savo sezonus Liepojos ledo ritulio mokyklos komandoje: per du susitikimus D. Laimutis pelnė 2 įvarčius bei pridėjo rezultatyvų perdavimą, o E. Noreikos sąskaitoje – įvartis ir 3 rezultatyvūs perdavimai.
 
Nesėkmę sezoną pradėjo ir „Dinaburga“ su dviem lietuviais, kuri 2:6 neatsilaikė prieš „Zemgale/LLU“ ledo ritulininkus. Į Daugpilio komandą sugrįžęs Domas Janušonis šiose rungtynėse kartą atakavo į vartus, o po trijų sezonų „Liepaja“ klube į „Dinaburga“ pasukęs Paulius Rumševičius varžovų vartininką bandė nuginkluoti dukart.