Titulinis » Naujienos » Keturi "Geležinio vilko" žaidėjai išvyko į JAV

Keturi "Geležinio vilko" žaidėjai išvyko į JAV

2015-01-15
LRM "Geležinis vilkas" informacija
Praėjusią naktį keturi Vilniaus “Geležinio vilko” ledo ritulininkai – Povilas Dumčius, Patrikas Misiukas, Ignotas Ragas ir Adrianas Nabursas – išvyko į Jungtines Amerijos valstijas. Sausio 16-19 dienomis Minesotoje vyks tarptautinis prestižinis U-16 amžiaus grupės turnyras, kuriame keturi vilniečiai atstovaus Latvijos “Baltic Selects” komandai. Latvių iniciatyva buvo suburta Pabaltijo šalių rinktinė, kurios pagrindą sudarys kaimyninės šalies jaunieji ledo ritulininkai. “Baltic Selects” komandoje bus ir estų bei keturi minėti vilniečiai.
 
Jaunųjų ledo ritulininkų treneris bei “Geležinio vilko” ledo ritulio mokyklos komandos vadovas Andrėjus Jadkauskas trumpai pakomentavo savo auklėtinių išvyką:
“Pirmą kartą žaidėjai iš Lietuvos išvyko į tokį rimtą turnyrą. Šis turnyras yra paties aukščiausio - AAA lygio, kuriame dalyvaus itin pajėgus kolektyvai. “Geležinio vilko” ledo ritulio mokyklos auklėtinių pakvietimas yra visų mūsų trenerių ir pačių vaikinų darbo įvertinimas. Paprastai tokiuose turnyruose būna nemažai skautų iš JAV ir Kanados koledžų bei universitetų. Kartais jaunieji ledo ritulininkai iš jų sulaukia pasiūlymų”.