Titulinis » Naujienos » Kazachstano ledo ritulio lygoje lietuviai rezultatyviai asistavo komandos draugams ir įmušė įvartį

Kazachstano ledo ritulio lygoje lietuviai rezultatyviai asistavo komandos draugams ir įmušė įvartį

2013-01-16
sportas.lt informacija
 
Įtikinamą pergalę aukščiausioje Kazachstano ledo ritulio lygoje trečiadienį iškovojo Temirtau „Arystan“ komanda su Tadu ir Donatu Kumeliauskais bei Arnoldu Bosu, kuri svečiuose 5:0 (0:0, 5:0, 0:0) sutriuškino Astanos „Barys-2“ komandą ir atsirevanšavo jai už nesėkmę antradienį.
 
D.Kumeliauskas 28-ąją rungtynių minutę pelnė 5-ąjį komandos įvartį ir atliko rezultatyvų perdavimą, T.Kumeliauskas taip pat kartą tiksliai asistavo komandos draugui, o A.Bosas gavo 4 baudos minutes.
 
Likusius įvarčius nugalėtojams pelnė Tonis Dalmanas, Antonas Dubininas, Sergejus Tiurinas bei Aleksandras Archipovas.
 
T.Kumeliauskas šiame sezone per 36 rungtynes pelnė 16 įvarčių ir atliko 14 rezultatyvių perdavimų. D.Kumeliauskas per 30 žaistų susitkimų pasižymėjo 12 įvarčių ir 11 rezultatyvių perdavimų, o A.Boso sąskaitoje per 35 mačus – 5 įvarčiai ir 6 rezultatyvūs perdavimai.
 
„Arystan“ (71 tšk.) turnyrinėje lentelėje lieka 4-as, o „Barys-2“ (57 tšk.) tarp 10 komandų rikiuojasi 7-as. Lygos lyderių poziciją išsaugo Pavlodaro „Irtysh“ (85 tšk.) ledo ritulininkai.