Titulinis » Naujienos » Kauno BTA skaudūs pralaimėjimai

Kauno BTA skaudūs pralaimėjimai

2013-02-25
NVLRL informacija
Šį savaitgalį Kauno ledo arenoje susitiko U-16 amžiaus grupės Kauno BTA ir Torūnės SKL komandos. Abi pergales 2:11 (0:1, 1:3, 1:7) ir 5:8 (3:4, 2:1, 0:3) namo parsivežė Torūnės SKL ekipos žaidėjai.
 
Pirmajame kėlinyje Kauno BTA ekipa neleido smarkiai įsižaisti varžovams, tačiau vieną įvartį Torūnės SKL pelnė. Antrajame kėlinyje antrąjį ir trečiąjį įvartį pelnė taip pat Torūnės SKL žaidėjas D. Degorski, taip sudarydamas trijų įvarčių skirtumą, tačiau Kauno BTA išnaudoję kiekybinę žaidėjų daugumą sumažino skirtumą iki dviejų. Trečiajame kėlinyje Torūnės SKL nepasigailėjo kauniečių ir sutriuškino juos.
 
Antrasis komandų susitikimas buvo įdomesnis. Komandos žengė koja kojon, Kauno BTA komandos žaidėjai net tris kartus išnaudojo kiekybę žaidėjų daugumą ir pelnė tris įvarčius. Po antrojo kėlinio rezultatas buvo lygus, taip sukeldamas intrigą, kad vis dėl to gal Torūnės SKL komanda grįš namo tik su vienu laimėjimu. 55 - ąją rungtynių minutę Kauno BTA trenerė pakeitė tuo metu stovėjusį vartininką T. Guliaką į D. Senkų. Iki paskutiniųjų minučių D. Senkus saugojo savo vartus, tačiau 58:19 ir 58:42 Torūnės SKL taikliai atakavo varžovų vartus ir išpešė pergalę iš kauniečių.
 
Kauno BTA – Torūnės SKL 2:11 (0:1, 1:3, 1:7)
 
Kauno BTA: P. Stankūnavičius ir M. Senkus po 1 įvartį.
Torūnės SKL: D. Degorski ir M. Zielinski 4, H. Kanczewski, J. Schmitt it M. Jozwiak po 1 įvartį.
 
Kauno BTA – Torūnės SKL 5:8 (3:4, 2:1, 0:3)
 
Kauno BTA: P. Macijauskas ir P. Loginovič 2, P. Stankūnavičius 1 įvartis.
Torūnės SKL: D. Degorski 4, M. Zielinski 2, K. Makowski ir A. Glinski po 1 įvartį.