Titulinis » Naujienos » Kauno „Bizonų“ veteranai įveikė Kanados veteranų klubą

Kauno „Bizonų“ veteranai įveikė Kanados veteranų klubą

2016-03-12
hockey.lt informacija
 Kovo 11-ąją Kauno „Bizonų“ klubo veteranai Nepriklausomybės atgavimo dieną pažymėjo ant ledo.
 
Sulaukę kvietimo iš Kanados Vankuverio „Beavers“ veteranų komandos sužaisti draugiškas rungtynes, kauniečiai Elektrėnuose surengė draugiškas rungtynes, kuriose „Bizonai“ 10:8 įveikė varžovus ir kartu su svečiais iškilmingai pažymėjo šventinę datą.
 
Įdomiose ir atkakliose rungtynėse kauniečiai, kurių gretose epizodiškai šmėžavo pora ledo ritulininkų iš Vilniaus ir vienas iš Klaipėdos, greitai rado spyną į varžovų vartus ir pirmavo 3:0.
 
Kanadiečiai atsakė tuo pačiu ir rezultatas tapo lygus 3:3. Kauniečiai greitai susizgribo ir vėl atitrūko 5:3. „Beavers“ ir vėl atsakė tuo pačiu – 5:5.
 
Lemiama tapo antroji pertrauka, kurios metu „Bizonų“ treneris, Nepriklausomybės dieną nepamiršęs pasipuošti peteliške, rėžė tokią kalbą, po kurios kauniečiai ant ledo jautėsi kaip pasaulio čempionato finale. Atitrūkę 10:7 „Bizonai“ šventė vieną rimčiausių tarptautinių pergalių klubo istorijoje.
 
Po dvikovos įvyko „ketvirtasis“ kėlinys, kurio metu komandos susipažino artimiau, o vakaronėje dalyvavo ir Kanados ambasados laikinoji reikalų patikėtinė Jeanettte Stovel.