Titulinis » Naujienos » 'Kaunas Hockey" po įnirtingo mūšio prasibrovė į ledo ritulio čempionato pusfinalį (VIDEO)(papildyta!)

'Kaunas Hockey" po įnirtingo mūšio prasibrovė į ledo ritulio čempionato pusfinalį (VIDEO)(papildyta!)

2018-03-01
hockey.lt informacija
 Šiame sezone Lietuvos ledo ritulio čempionate debiutavęs Kauno „Kaunas Hockey“ klubas jau pirmuoju bandymu pateko į čempionato pusfinalį. Tai paaiškėjo po itin svarbių vakar dienos rungtynių Kaune, kur „Kaunas Hockey“ 6:3 (1:2, 1:0, 4:1) įveikė pagrindinius konkurentus dėl vietos pusfinalyje, Vilniaus „Hockey Punks“.
 
Kauniečiams visus įvarčius pelnė legionieriai iš Rusijos Dmitrijus Beliakovas (21:16, 45:41), Ilja Lašinas (42:06, 44:13), Artiomas Suminas (10:39), Konstantinas Isajevas (41:20).
 
Vilniaus klubui įvarčius pelnė Ernestas Trukšnys (12:51), Šarūnas Kuliešius (19:43) ir Karolis Šlikas (59:28).
 
„Hockey Punks“ dėl pralaimėjimo gali kaltinti save, nes rungtynėse surinko net 58 baudos minutes, o net keturis įvarčius praleido mažumoje.
 
 
 
Kitose vakar dienos rungtynėse Elektrėnų „Energija“ sulaukė tik septynių varžovų iš Klaipėdos „Baltijos“ ekipos ir pastarajai buvo įskaitytas techninis pralaimėjimas 0:5
 
Pirmąsias dvi vietas reguliariajame sezone užėmę klubai iškart patenka į pusfinalį, tad šios dvikovos nugalėtojas įgijo tokią teisę, o į pusfinalį pretendavo abu klubai. Dabar vilniečiams reikės žygį link čempionų titulo pradėti nuo ketvirtfinalio, kuriame serijoje iki dviejų pergalių kovo 4, 6 ir jei prireiks kovo 8 dienomis jie susikaus su „Rokiškio“ ekipa. Kitame ketvirtfinalyje kovo 3, 5 ir jei prireiks kovo 7 dienomis Klaipėdos „Baltija“ kausis su Vilniaus „Geležiniu vilku“. Elektrėnų „Energija“ pusfinalyje kausis su „Baltijos“ - „Geležinio vilko“ poros laimėtoju, „Kaunas Hockey“ laukia „Hockey Punks“ – „Rokiškio“ poros nugalėtojo.
 
Pusfinaliai įvyks kovo 10 - 15 dienomis.
 
Finalo serija iki trijų pergalių numatyta kovo 18 – 27 dienomis.
 
SVARBI INFORMACIJA!
Dėl sekretoriato klaidos, rungtynių tarp Kaunas Hockey ir Hockey Punks protokole, Kauno klubui atstovaujantis D.Grikien Nr.:88 buvo įrašytas ne ta pavarde.
Gauta Kaunas Hockey paraiškos rungtynėms kopija.
Klaida ištaisyta. Atsiprašome!