Titulinis » Naujienos » „Kaunas City“ IIHF Kontinentinės taurės pirmąjį etapą užbaigė dar viena triuškinama pergale (VIDEO)

„Kaunas City“ IIHF Kontinentinės taurės pirmąjį etapą užbaigė dar viena triuškinama pergale (VIDEO)

2023-09-24
hockey.lt
 IIHF Kontinentinės taurės pirmojo etapo kovas sėkmingai užbaigė „Kaunas City“ atstovai.
 
Paskutinėse pirmo etapo rungtynėse Kaune šeimininkai 10:1 nepaliko vilčių „Skautafelag Reykjavikur“ komandai iš Islandijos. Po šios pergalės paaiškėjo, jog „Kaunas City“ savo grupės varžybas laimėjo neprarasdami nė taško.
 
 
Priminsime, jog prieš tai „Kaunas City“ 11:0 sutriuškino „KHL Zagreb“ iš Kroatijos ir 9:4 nugalėjo „HC Panter“ iš Estijos.
 
Jau vakar pirmąją vietą užsitikrinę kauniečiai šiame susitikime savo persvarą augino pamažu. Pirmajame kėlinyje jie pelnė du, antrajame tris, o trečiajame – dar penkis įvarčius. Tuo tarpu islandai vienintelį kartą pasižymėjo jau pačiame susitikimo gale.
 
Nugalėtojų gretose šiose rungtynėse po du įvarčius pelnė Denisas Honcharenko, Lukas Žukauskas ir Danielis Klinecky. Po kartą tikslūs buvo Michalas Machačas, Ignas Bakus, Nazaras Ružnikovas ir Borisas Hrubo.
 
Rezultatyviausiu viso turnyro žaidėju tapo L. Žukaukas, kuris per tris rungtynes pelnė 7 įvarčius bei atliko 8 rezultatyvius perdavimus.
 
Vos antru pirmą etapą įveikusiu Lietuvos klubu per visą IIHF Kontinentinės taurės istoriją tapę kauniečiai spalio 13-15 dieną vyks į Serbiją, kur jie varžysis su Serbijos, Vengrijos ir Ukrainos čempionais.