Titulinis » Naujienos » Kalėdinė istorija iš už Atlanto

Kalėdinė istorija iš už Atlanto

2013-12-27
hockey.lt informacija
 Kalėdos – stebuklų metas. Šis teiginys galioja visiems, o ypač vaikams, kuriuos per Kalėdas aplanko Kalėdų seneliai ir atneša dovanų. O jų būna įvairiausių.
 
Smagi kalėdinė istorija nutiko Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenančiam dešimtmečiam Lukui Špučiui. Emigrantų iš Lietuvos sūnus žaidžia ledo ritulį ir su malonumu lankosi NHL rungtynėse, kuriose gali stebėti geriausių pasaulio ledo ritulininkų pasirodymus.
 
Kalėdoms Lukas gavo dovanų Lietuvos ledo ritulio rinktinės marškinėlius, apie kuriuos svajojo jau seniai.
 
Prieš pat šventes Lukui teko dar viena dovana – bilietas į Čikagos „Blackhawks“ - Naujojo Džersio „Devils“ rungtynes. Jaunasis ledo ritulio gerbėjas gyvena Čikagoje, tačiau yra didžiulis Dainiaus Zubraus, žaidžiančio Naujojo Džersio klube, fanas.
 
Lukas ilgai stovėjo prie stiklo ir mojavo „Devils“ komandoms žaidėjams, o ypač D.Zubrui per apšilimą. Dainius netrukus pastebėjo jaunąjį žiūrovą, nusišypsojo jam ir techniškai padaužęs ritulį ant lazdos, gražiu metimu permetė ritulį per apsauginį stiklą tiesiai į gerbėjo rankas. Arenoje pasigirdo plojimai, o Lukas liko apstulbęs.
 
Per Kūčias ir Kalėdas ant Luko šeimos stalo šalia tradicinių valgių vietą rado ir ritulys. Lukui tai kol kas viena įspūdingiausių kalėdinių dovanų.