Titulinis » Naujienos » Juodupės „dieną su ledo rituliu“ laimėjo Vilniaus „Ober-Haus“

Juodupės „dieną su ledo rituliu“ laimėjo Vilniaus „Ober-Haus“

2014-01-19
hockey.lt informacija, Miglės Stalionytės nuotr.
 Rokiškio rajono Juodupės miestelis ir toliau stebina entuziazmu ir neblėstančia aistra ledo rituliui.
 
Šio miestelio entuziastai surengė „dieną su ledo rituliu“, kurioje dalyvavo keturios komandos, susirungusios dėl seniūnijos taurės. Nė  trijų tūkstančių gyventojų neturintis miestelis turi savo komandą Lietuvos ledo ritulio čempionate, kuri kartu su Vilniaus „Ober-Haus“, Panevėžio LRK „Olimpu“ ir Rupnieki miesto iš Latvijos atstovais tikrame „Winter Classic“ turnyre susikovė dėl turnyro apdovanojimų.
 
Burtų keliu pusfinaliuose kovojo aikštelės šeimininkai ir panevėžiečiai. Juodupės ekipa varžovus nugalėjo 6:0. Panašiai vyko ir Vilniaus „Ober-Haus“ ir latvių Rupnieki komandos dvikova, kurią 5:1 laimėjo vilniečiai.
 
Vilniaus ekipa finale 2:0 nugalėjo aikštelės šeimininkus. Juodupės miestelio gyventojai, pirmą kartą istorijoje galėjo išvysti net tris ledo ritulininkus kanadiečius savo gyvenvietėje ir visi jie gynė Vilniaus komandos garbę.
 
Trečiąją vietą laimėjo LRK „Olimpas“.
 
Turnyro organizatoriai buvo sugalvoję daug įvairių atrakcijų, tačiau dėl šalto oro daugumos atsisakė ir surengė stipriausio metiko rinkimus. Juo tapo rokiškėnas Ernestas Trukšnys.
 
Visi šventės dalyviai dėkoja nepailstančiam ledo ritulio puoselėtojui, Juodupės ledo ritulio entuziastui Antanui Griciui, Juodupės seniūnijai, rėmėjams už puikų turnyrą ir geras emocijas atvirame ore.