Titulinis » Naujienos » "Juodupė" tik rungtynių pabaigoje palaužė "ESSM-2000"

"Juodupė" tik rungtynių pabaigoje palaužė "ESSM-2000"

2016-02-19
hockey.lt informacija
 Sunkią pergalę Elektrėnuose iškovojo Juodupės „Juodupė“, tik rungtynių pabaigoje palaužusi autsaiderių Elektrėnų „ESSM-2000“ pasipriešinimą 8:5 (0:0, 3:2, 5:3).
 
Elektrėnų jaunimas garbingai priešinosi labiau patyrusiems varžovams, kurie antrojo kėlinio viduryje buvo priversti vytis varžovus ir „Juodupę“ tempė rinktinės gynėjas Artūras Katulis, kuris rungtynėse išviso pelnė net 4 įvarčius. 3 pridėjo „Juodupės“ puolėjas Rokas Bazys.
 
Permainingai klostėsi trečiasis kėlinys, kurio pradžioje elektrėniškis Egidijus Binkulis (40:44) išlygino rezultatą 3:3. dar po septynių minučių autsaideriai buvo priekyje po Andrejaus Prichodko smūgio (47:25).
 
„Juodupė“ atsibudo ir neilgai ieškojo kelių prie varžovų vartų – R.Bazys (47:42) greit išlygino rezultatą. Dar po penkių minučių tas pats R.Bazys išvedė svečius į priekį (52:56). E.Binkulis priminė varžovams, jog yra rezultatyviausias komandos žaidėjas ir jo nevalia palikti vieno – dar kartą išlygino rezultatą 5:5 (53:21). Tačiau svečiai ir vėl žaibišku R.Bazio įvarčiu (53:32) persvėrė rezultatą savo naudai, o A.Katulis dviem įvarčiais padėjo tašką rungtynėse.
 
„Juodupė“ ir toliau laikosi trečiojoje čempionato pozicijoje, tačiau Šiaurės Lietuvos ledo ritulio atstovams liko penkios rungtynės, kuriose bus labai sunku kautis dėl taškų. Du kartus teks žaisti su finaliniu ketvertu dar neatsisveikinusiais Kauno „Baltų ainiais“, du kartus su pagrindiniu konkurentų kovoje dėl trečios vietos Vilniaus „Hockey Punks“ ir kartą su taškų dar nepraradusia Elektrėnų „Energija“.