Titulinis » Naujienos » „Juodupę“ nugalėję „Hockey Punks“ užsitikrino vietą Lietuvos ledo ritulio čempionato finalo ketverte

„Juodupę“ nugalėję „Hockey Punks“ užsitikrino vietą Lietuvos ledo ritulio čempionato finalo ketverte

2016-03-07
sportas.lt informacija
  Vilniaus „Hockey Punks“ šeštadienį tapo trečiąja komanda, užsitikrinusia vietą Lietuvos ledo ritulio čempionato finalo ketverte.
 
Vilniečiai 4:1 (1:0, 2:1, 1:0) nugalėjo Juodupės „Juodupės“ ekipą ir reguliariajame sezone jau nebenukris žemiau trečios vietos. „Pankus“ į priekį pirmajame kėlinyje išvedė suomis Niko Parviainenas (5:51 min.), bet „Juodupė“ į tai atsakė ir savo įvarčiu – antrojo kėlinio pradžioje pasižymėjo ilgus metus aukščiausiame lygyje žaidęs ukrainietis Dmitrijus Gnitko (23:42).
 
Vilniečiams persvarą sugrąžino Martynas Šlikas (26:54), įmušęs įvartį žaidžiant daugumoje. „Pankų“ pergalę galutinai įtvirtino Šarūnas Suchomlinas.
 
Jis antrajame kėlinyje (30:06) padvigubino vilniečių persvarą, o rungtynių pabaigoje (58:03) pasinaudojo tuo, kad „Juodupė“ pakeitė vartininką aikštės žaidėju ir pasiuntė ritulį į tuščius varžovų vartus.
 
„Hockey Punks“ vartus šiose rungtynėse gynė Artūras Pavliukovas, o „Juodupės“ – Simas Baltrūnas.
 
„Pankai“ su 44 taškais turnyrinėje lentelėje pakilo į 2-ą vietą ir aplenkė Rokiškio „Rokiškį“ (43 tšk.). „Juodupė“ (32 tšk.) išliko ketvirta ir tęs kovą su Kauno „Baltų ainiais“ (31 tšk.) dėl paskutinės vietos finalo ketverte.
 
Jau kovo 10-ą dieną „Hockey Punks“ ir „Juodupė“ susitiks dar kartą. Tik šį sykį susitikimas vyks Vilniuje.