Titulinis » Naujienos » "Juodupė" įrodinėja, kad verta būti tarp lyderių

"Juodupė" įrodinėja, kad verta būti tarp lyderių

2015-01-11
hockey.lt informacija
Lietuvos ledo ritulio čempionate ir toliau stebina Juodupės "Juodupės" klubas, kuris šeštadienį namų rungtynėse 4:0 (1:0, 0:0, 3:0) sausai išsiaiškino santykius su Kauno "Baltų ainiais". Tai buvo pirmosios rungtynės sezone, kai "sausainį" užsidirbo "Juodupės" klubo vartininkas Donatas Žukovas, nepraleidęs nė vieno įvarčio.
 
Juodupė planavo ledo ritulio šventę savajame kaimelyje, tačiau planus pakoregavo orai. Juodupėnai liejo ledą, ruošėsi dvejoms savaitgalio rungtynėms, bet po lietaus rungtynes teko perkelti į kaimyninį Rokiškį.
 
Tai nesugadino šventės juodupėnams, o Kauno ledo ritulininkams tapo savotišku peiliu po kaklu. Nežaidę atvirame ore ir ant natūralaus ledo kauniečiai taip ir nerado savojo žaidimo.
 
"Juodupė" varžovus savo pranašumu įtikino ne iškart.
 
Pirmajame kėlinyje po Elvino Malciaus įvarčio išsiveržę į priekį, aikštelės šeimininkai savo pranašumą dar trimis įvarčiais įtvirtino tik paskutiniojo kėlinio antrojoje pusėje. Iš pradžių Sergejus Obožinas, o vėliau dviem įvarčiais Lietuvos rinktinės gynėjas Artūras Katulis pasiuntė kauniečius į nokautą.
 
Beje, kaunietis buvęs Lietuvos rinktinės puolėjas Remigijus Guoga antrajame kėlinyje galėjo išlyginti rezultatą ir pakeisti rungtynių eigą, tačiau neįmušė baudinio.
 
Po šios pergalės "Juodupė" bando pakilti iš antrosios, autsaiderių grupės turnyrinėje lentelėje ir vytis lyderius. Įsitvirtinę ketvirtojoje vietoje juodupėnai užsitikrintų teisę kovo mėnesį dėl medalių kovoti finaliniame ketverte.
 
"Juodupė": A.Katulis 2, E.Malcius, S.Obožinas po 1 įvartį.