Titulinis » Naujienos » Jaunių rinktinės stovyklos startas: su maksimalia koncentracija ir nuosekliai vykdomu planu

Jaunių rinktinės stovyklos startas: su maksimalia koncentracija ir nuosekliai vykdomu planu

2019-03-31
hockey.lt informacija
Šeštadienį startavo Lietuvos jaunių rinktinės pasiruošimo pasaulio jaunių ledo ritulio čempionato IIA diviziono turnyrui Elektrėnuose stovykla.
 
Stovykloje vyrauja darbinės nuotaikos bei maksimalus profesionalumas. Visi rinktinės trenerių štabo bei personalo nariai į stovyklą atvyko pasiruošę vykdyti jiems skirtas užduotis, tad galima pasidžiaugti, jog pasiruošimo planas vykdomas be jokių nesklandumų.
 
Pirmąją rinktinės stovyklos dieną vis dar buvo laukiami vėliau prie rinktinės prisijungsiantys Faustas Nausėda, Artiomas Starovoitovas, Nikita Volochas ir Lukas Washco. Vis dar neaišku, ar kovas klube spės užbaigti ir į stovyklą atvyks Matas Mikalauskas ir Eimantas Noreika, kurie toliau sėkmingai tęsia sezoną WSHL lygoje.
 
Vienintelis šiuo metu komandos draugų darbą iš šono priverstas stebėti žaidėjas – Jaromiras Šusterovas. Puolėjas veržiasi ant ledo, tačiau problemų su kaklu turinčiam žaidėjui dėl uždegimo daktarai dar neleidžia treniruotis bei laukiama, kol jis pasveiks.
 
Artimiausiomis dienomis dvi treniruotes per dieną turėsiantys Lietuvos jaunių rinktinės nariai trečiadienį ir ketvirtadienį sužais du kontrolinius mačus. Trečiadienį 14:00 val. Elektrėnų ledo rūmuose įvyks akistata su Korėjos bendraamžiais, o ketvirtadienį tuo pačiu metu įvyks mačas su „HS Riga 2002“ ledo ritulininkais, žaidžiančiais antroje Latvijos lygoje (JAHL).
 
Lietuvos rinktinės tvarkaraštis pasaulio jaunių IIA diviziono čempionate Elektrėnuose:
 
2019-04-07 16:00 val. Lietuva - Estija
 
2019-04-09 19:30 val. Lietuva - Lenkija
 
2019-04-10 19:30 val. Lietuva - Ispanija
 
2019-04-12 19:30 val. Lietuva - Korėja
 
2019-04-13 19:30 val. Lietuva - Rumunija