Titulinis » Naujienos » Jaunių lygoje „Geležinis vilkas“ nepaliko vilčių Elektrėnų SSM komandai

Jaunių lygoje „Geležinis vilkas“ nepaliko vilčių Elektrėnų SSM komandai

2015-03-05
hockey.lt informacija
Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos (NVLRL) Jaunių lygoje trečiadienį vienvaldžiai lyderiai Vilniaus „Geležinio vilko“ auklėtiniai iškovojo šeštą pergalę iš tiek pat galimų.
 
Vilniečiai Elektrėnų ledo rūmuose 12:3 (4:2, 5:0, 3:1) nepaliko vilčių vietos SSM komandai, kuriai tai buvo ketvirtas pralaimėjimas per aštuonerias rungtynes.
 
Rungtynių pradžioje Elektrėnų komandos žaidėjai rinko baudos minutes, o „Geležinio vilko“ ekipa - įvarčius. Iš pradžių Timonas Mažulis (5:51), o vėliau Lukas Washco (8:02) nuginklavo varžovų vartininką Aurimą Uscilą ir išvedė vilniečius į priekį - 2:0.
 
Elektrėniškiai savo įvarčių sąskaitą atidarė vienuoliktą pirmo kėlinio minutę, kuomet turėjo dviejų žaidėjų kiekybinę persvarą - pasižymėti pavyko Laisvydui Kudrevičiui.
 
Tačiau netrukus žaidžiant mažumoje Lukas Washco sugrąžino vilniečiams dviejų įvarčių persvarą. Iki pirmojo kėlinio pabaigos likus žaisti keturias minutes Patrikas Misiukas (15:55) padidino „Geležinio vilko“ persvarą iki trijų, tačiau kėlinio pabaigoje Egidijus Binkulis (19:23) sugebėjo Elektrėnų klubo deficitą sumažinti iki dviejų - 2:4.
 
Antrame kėlinyje įvarčius mušė tik vilniečiai - du kartus pasižymėjo Ignotas Ragas, po kartą Adrian Nabuurs, Aleksandras Nikitčenko ir Vsevolodas Kapustinas.
 
Trečiame kėlinyje Elektrėnų ekipoje pasižymėti pavyko Eimantui Steponavičiui (46:11), tačiau tai buvo paskutinis SSM komandos įvartis. Vilniaus komandoje du kartus pasižymėjo Aleksandras Nikitčenko, po kartą A.Nabuurs ir Timonas Mažulis, o „Geležinis vilkas“ šventė triuškinančią pergalę 12:3.
 
Ketvirtadienį Jaunių lygoje turėjo būti sužaistos dar vienerios rungtynės - tarp „Geležinio vilko“ ir Kauno BTA komandų, tačiau jungtinėje „Baltų ainių“ ir „Rokiškio“ vaikų komandoje buvo sveiki vos aštuoni vaikai. Ledo ritulininkus iš „Rokiškio“ užpuolė virusas, todėl buvo nuspręsta šių rungtynių nežaisti.
 
Vilniečiai Jaunių lygoje sužaidė šešias rungtynes, kuriose iškovojo visas pergales ir su 18 taškų užima pirmą vietą. Antroje pozicijoje žengia Kaliningrado JTZ ekipa, tačiau ji yra sužaidusi dvejomis rungtynėmis daugiau. Trečią vietą su 12 taškų užima Elektrėnų SSM ekipa,
 
Kova dėl antrosios vietos vyks kovo 7-8 dienomis, kuomet Elektrėnuose dvi rungtynes žais SSM ir Kaliningrado JTZ komandos.