Titulinis » Naujienos » Jaunių lygoje Elektrėnų ekipa iškovojo dvi pergales

Jaunių lygoje Elektrėnų ekipa iškovojo dvi pergales

2015-12-06
hockey.lt informacija
Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos (NVLRL) Jaunių divizione savaitgalį buvo sužaisti du susitikimai, kuriuose įtikinamas pergales iškovojo Elektrėnų SSM ledo ritulininkai.
 
Vienvaldžiai diviziono lyderiai šeštadienį 16:0 (3:0, 7:0, 6:0), o sekmadienį 7:1 (2:0, 2:1, 3:0) nugalėjo Kaliningrado JTZ komandą.
 
Pirmose rungtynėse Elektrėnų ekipai po tris įvarčius pelnė Laisvydas Kudrevičius, Egidijus Binkulis ir Eimantas Steponavičius, po du kartus pasižymėjo Paulius Macijauskas, Martynas Miliunas ir Karolis Krasilnikovas, o sykį pasižymėjo Mantas Stepanavičius.
 
Sekmadienį rezultatyviausiai Elektrėnų komandoje žaidė tris įvarčius pelnęs P.Macijauskas, po kartą pasižymėjo E.Steponavičius, K.Krasilnikovas, E.Binkulis ir Vainius Jankauskas.
 
Vienintelį įvartį Kaliningrado komandai pelnė Nikita Kozlovas.
 
Elektrėnų SSM per septynerias sužaistas rungtynes yra iškovojusi šešias pergales ir su 18 taškų pirmauja Jaunių lygoje, tuo tarpu Kaliningrado ekipa per aštuonerias rungtynes laimėjo du kartus ir su 5 taškais žengia trečioje vietoje.
 
Artimiausios rungtynės Jaunių lygoje vyks gruodžio 20-ą ir 21-ą dienomis tarp Gardino COR ir Vilniaus „Geležinio vilko“ komandų.