Titulinis » Naujienos » Jaunių lygoje Elektrėnų ekipa du kartus sutriuškino Kaliningrado JTZ ledo ritulininkus (atnaujinta)

Jaunių lygoje Elektrėnų ekipa du kartus sutriuškino Kaliningrado JTZ ledo ritulininkus (atnaujinta)

2015-03-08
hockey.lt informacija
Nacionalinėje vaikų ledo ritulio lygoje (NVLRL) šeštadienį ir sekmadienį vykusiose Jaunių lygos rungtynėse triuškinančias pergales iškovojo Elektrėnų SSM ledo ritulininkai.
 
Jie namuose 12:1 (3:0, 5:1, 4:1) ir 17:3 (7:1, 1:1, 9:1) nepaliko vilčių Kaliningrado JTZ ledo ritulininkams ir turnyrinėje lentelėje aplenkė varžovus.
 
Abi komandos Jaunių lygoje sužaidė po dešimt rungtynių: Elektrėniečiai iškovojo šešias pergales ir patyrė keturias nesėkmes bei su 18 taškų iš trečiosios vietos pakilo į antrąją, tuo tarpu Kaliningrado ekipa su penkiomis pergalėmis ir penkiais pralaimėjimais (15 tšk.) nukrito į trečiąją. Lygoje pirmauja visas aštuonias pergales iškovojusi Vilniaus „Geležinio vilko“ (24 tšk.) ekipa.
 
Šeštadienį Elektrėnų komandoje keturis įvarčius pelnė Mantas Stepanavičius, tris kartus pasižymėjo Vainius Jankauskas, po du įvarčius pelnė du ledo ritulininkai - Eimantas Steponavičius ir Tomas Vitkauskas, sykį pasižymėjo Laisvydas Kudrevičius.
 
Vienintelio įvarčio autorius Kaliningrado komandoje buvo Kirilas Burko.
 
Sekmadienio rungtynėse šešis įvarčius pelnė Laisvydas Kudrevičius.
 
Jaunių lygoje liko sužaisti vos ketverios rungtynės. Elektrėniečiai kovo 23-ią ir 24-ą dienomis su Vilniaus „Geležiniu vilku“.