Titulinis » Naujienos » Jaunių diviziono starte Elektrėnų ekipa sutriuškino praėjusio sezono čempionus

Jaunių diviziono starte Elektrėnų ekipa sutriuškino praėjusio sezono čempionus

2015-10-27
hockey.lt informacija
Nacionalinėje vaikų ledo ritulio lygoje (NVLRL) pirmadienį startavo naujasis jaunių (U-16) diviziono sezonas, kurio pirmose rungtynėse susikovė praėjusių metų čempionų ir antrosios vietos laimėtojų komandos.
 
Nei karto praėjusiais metais Vilniaus „Geležinio vilko“ komandos nenugalėjusi Elektrėnų ESSM ekipa, šiais metais startavo triuškinančia pergale. Elektreniečiai namuose 11:1 (5:0, 1:0, 5:1) nepaliko vilčių vilniečiams ir įsirašė pirmą pergalę naujame sezone.
 
Jau pirmame kėlinyje ESSM pribloškė svečius iš Vilniaus, o Paulius Macijauskas pirmą įvartį pelnė ketvirtą susitikimo minutę. Netrukus ant nubaustųjų žaidėjų suolelio sėdo karolis Krasilnikovas, tačiau ESSM ledo ritulininkų tai nesustabdė - Egidijus Binkulis ir Eimantas Steponavičius pelnė po įvartį žaidžiant mažumoje ir elektrėniečiai išsiveržė į priekį 3:0. Kėlinio pabaigoje Vainius Jankauskas ir Evaldas Gudonis įmušė dar po vieną įvartį ir komandos ilsėtis prieš antrąjį kėlinį išėjo rezultatui esant 5:0 Elektrėnų klubo naudai.
 
Antrame kėlinyje buvo pelnytas tik vienas įvartis, kurio autorius - Laisvydas Kudrevičius.
 
Per paskutiniąsias dvidešimt minučių elektrėniečiai ir toliau šturmavo Vilniaus klubo vartus, o E.Binkulis, L.Kudrevičius, K.Krasilnikovas, Mantas Stepanavičius ir E.Steponavičius įmušė po įvartį, vilniečiai į tai atsakė tik vienu Tomašo Silino tiksliu smūgiu ir viešnagę Elektrėnuose baigė triuškinančia nesėkme.
 
Šį sezoną Jaunių lygoje rungtyniauja keturios komandos - Elektrėnų SSM, Kaliningrado JTZ, Gardino COR ir Vilniaus „Geležinis vilkas“, o artimiausas rungtynes spalio 29-ą dieną žais „Geležinio vilko“ ir Gardino COR komandos.