Titulinis » Naujienos » Įtemptose rungtynėse „Bizonai-Ekobazė“ įveikė „Feniksą“ ir išlieka nepralaimėję (fotogalerija)

Įtemptose rungtynėse „Bizonai-Ekobazė“ įveikė „Feniksą“ ir išlieka nepralaimėję (fotogalerija)

2022-11-21
LRML inf., Tito Pacausko nuotr.
Pirmadienį Lietuvos ledo ritulio mėgėjų lygoje (LRML) ketvirtą pergalę iš tiek pat galimų iškovojo Kauno „Bizonai-Ekobazė“ (11 tšk.), kurie įtemptose rungtynėse 4:2 (0:1, 2:0, 2:1) nugalėjo Vilniaus „Feniksą“ (6 tšk.).
 
Pirmieji į priekį išsiveržė „Feniksas“, kai pirmojo kėlinio pabaigoje žaidžiant daugumoje pasižymėjo Paulius Čegis (17:58, rez. perd. Artur Sevruk).
 
Visgi dar antrojo kėlinio pradžioje kiekybinę persvarą išnaudojo ir Antanas Rukšėnas (25:33, rez. perd. Šarūnas Citavičius ir Simas Bakus) ir rezultatas tapo lygus (1:1), o kėlinio pabaigoje Martynas Petrauskas (37:20, rez. perd. Antanas Rukšėnas ir S.Bakus) pirmą kartą išvedė „Bizonai-Ekobazė“ komandą į priekį – 2:1.
 
Trečiame kėlinyje „Bizonai-Ekobazė“ išsaugojo daugiau jėgų ir kėliniui persiritus į antrą pusę Simas Bakus (53:20, rez. perd. Michailas Starkovas) ir Antanas Patapavičius (54:24, rez. perd. S.Bakus) pelnė du greitus įvarčius bei padidino kauniečių pranašumą iki trijų – 4:1.
 
Rungtynėms artėjant link pabaigos Mindaugo Kiero vadovaujama „Fenikso“ ekipa rungtyniaujant daugumoje vartininką pakeitė šeštuoju aikštės žaidėju ir tai greitai davė naudos – pasižymėjo Almantas Rastenis (56:40, rez. perd. Giedrius Misiūnas).
 
Nepaisant to, kad „Feniksas“ ir toliau bandė laimę rungtyniaujant šešiese prieš penkis, tačiau labiau sumažinti deficito nebepavyko.
 
„Bizonai-Ekobazė“ vartus gynė Modestas Baltrūnas, tuo tarpu „Fenikso“ – Kristupas Pranckietis.
 
„Fenikso“ gretose geriausiu rungtynių žaidėju pripažintas P.Čegis, tuo tarpu „Bizonai-Ekobazė“ – A.Patapavičius
 
Kitos LRML čempionato rungtynės vyks lapkričio 25-ą dieną tarp „Trakų galvės“ ir „Ober-haus“ ledo ritulininkų.