Titulinis » Naujienos » Istorinius A. Bendžiaus pasiekimus "7bet-Hockey Punks" vainikavo didžiausia sezono pergale

Istorinius A. Bendžiaus pasiekimus "7bet-Hockey Punks" vainikavo didžiausia sezono pergale

2021-10-23
hockey.lt informacija
 TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate dar vieną užtikrintą pergalę iškovojo „7bet-Hockey Punks“ komanda.
 
Vilniečiai šeštadienį Elektrėnuose 10:1 sutriuškino „LTeam Select“ komandą ir iškovojo ketvirtąją pergalę per tiek pat rungtynių. Triumfas leido „pankams“ išlaikyti vienvaldžio lyderio titulą, o nesėkmę patyrę jaunieji jų varžovai išlieka be iškovotų taškų.
 
Šios rungtynės įsimintinos „7bet-Hockey Punks“ lyderiui Aivarui Bendžiui: tris įvarčius pelnęs ir du rezultatyvius perdavimus atlikęs puolėjas šių rungtynių metu pelnė savo 100-ąjį įvartį čempionato reguliaraus sezono istorijoje bei surinko savo 200-ąjį rezultatyvumo balą. 100 ar daugiau įvarčių iki šiol per visą istoriją buvo pelnę keturi žaidėjai, o 200 rezultatyvumo balų buvo surinkę penki ledo ritulininkai.
 
Be A. Bendžiaus trimis įvarčiais šiose rungtynėse „pankų“ gretose pasižymėjo ir Denisas Kuzminovas. Po kartą tiksliai į vartus metė Mauras Baltrukonis, Laisvydas Kudrevičius, Rolandas Aliukonis ir Edvinas Boroška. Tuo tarpu „7bet-Hockey Punks“ gynėjas Jaunius Jasinevičius įvarčiais nepasižymėjo, bet atliko net keturis rezultatyvius perdavimus.
 
„LTeam Select“ komandoje, kurios rytoj 16:00 val. laukia rungtynės su „HC Klaipėda“, vienintelį įvartį pelnė Klimentijus Oleinikas.