Titulinis » Naujienos » Įspūdingas rungtynes sužaidęs A.Grigonis atvedė „Orakulą“ į užtikrintą pergalę prieš „Feniksą“ (fotogalerija)

Įspūdingas rungtynes sužaidęs A.Grigonis atvedė „Orakulą“ į užtikrintą pergalę prieš „Feniksą“ (fotogalerija)

2023-02-17
LRML inf., Tito Pacausko nuotr.
Penktadienį įtikinamą pergalę Lietuvos mėgėjų ledo riutlio lygoje (LRML) iškovojo Vilniaus „Orakulo“ (18 tšk.) ledo ritulininkai, kurie 7:3 (1:0, 2:0, 4:3) nugalėjo Vilniaus „Feniksą“ (6 tšk.).
 
Pirmame kėlinyje „Orakulą“ į priekį išvedė Pavel Jermakov (10:43, rez. perd. Artūras Grigonis ir Vitalij Daukševič), o antrame kėlinyje persvarą iki trijų padidino Artiom Sidorov (22:33, rez. perd. A.Grigonis ir Artūras Adomavičius) bei A.Grigonis (31:22, rez. perd. A.Sidorov ir V.Daukševič).
 
Trečiojo kėlinio pradžioje „Orakulas“ per kiek daugiau nei 7 minutes pelnė dar tris įvarčius - kartą pasžymėjo A.Sidorov (41:54, rez. perd. Pavel Nogtev ir P.Jermakov) ir du įvarčius įmušė A.Grigonis (43:55 ir 47:12, rez. perd. Nikolajus Sidorov) - bei „Orakulas“ jau pirmavo 6 įvarčių skirtumu.
 
Rungtynėms artėjant į pabaigą „Feniksas“ daugumose pelnė du garbės įvarčius: pasižyymėjo Valery Kasinski (53:32, rez. perd. Domantas Varnys), o dar vieną įvartį pelnė Ignotas Poderis (57:54, rez. perd Karolis Kasperavičius ir Ernestas Čepulis).
 
Galiausiai rungtynes užbaigė savo jau 10-ą sezono įvartį įmušęs A.Sidorov (58:22, rez. perd. P.Nogtev).
 
Geriausiu rungtynių žaidėju „Orakulo“ gretose buvo pripažintas 3 įvarčius pelnęs ir 2 rezultatyvius perdavimus atlikęs A.Grigonis, o „Fenikso“ - D.Varnys.
 
 
 
Visas rungtynes „Orakulo“ vartus gynė Boleslav Konopackij, o „Fenikso“ - Kristupas Pranckietis.
 
Kitos LRML rungtynės vyks vasario 27-ą dieną tarp Vilniaus „Lokių“ ir „Orakulo“ komandų.