Titulinis » Naujienos » Iki galo kovoję „Kaunas City“ itin apmaudžiai nusileido„Mogo/LSPA“ (VIDEO)

Iki galo kovoję „Kaunas City“ itin apmaudžiai nusileido„Mogo/LSPA“ (VIDEO)

2023-10-07
hockey.lt
OHL Baltijos čempionate „Kaunas City“ komandai nepavyko įveikti vienos stipriausių Latvijos komandų.
 
Kauno ledo rūmuose vykusiose rungtynėse kauniečiai apmaudžiai 2:4 nusileido lygos vicečempionams „Mogo/LSPA“ atstovams.
 
Du kėlinius rungtynėse virė atkakli kova, o nė vienai komandai labai ilgai nepavyko pelnyti įvarčio. Galiausiai „Mogo/LSPA“ nusišypsojo sėkmė kėlinio pabaigoje: jie sugebėjo pelnyti įvartį tuomet, kai traumą patyręs „Kaunas City“ vartininkas Sergejus Pysarenko negalėjo padėti savo komandai ir Patrikas Trasunas lengvai pasiuntė ritulį į vartus (39:44).
 
Tuo kauniečių nelaimės nesibaigė: jau priešpaskutinę kėlinio sekundę latviai pasinaudojo galimybe ir padvigubino savo pranašumą. Tikslus buvo Ričardas Birzinšas (39:59, rez. perd. Krišjanis Redlihas).
 
Trečiajame kėlinyje krito ir trečiasis įvartis į „Kaunas City“ vartus, o šį kartą įvarčiu džiaugėsi Krišas Lipsbergas (45:49, rez. perd. Reinis Martinšas Lejniekas, Renaras Kamergrauzis).
 
Sudėtingoje situacijoje atsidūrę kauniečiai nepasidavė ir tęsė kovą dėl taškų. Lukas Žukauskas laimėjo kovą dėl ritulio, perdavė jį Aivarui Bendžiui, o šis surado geroje situacijoje buvusį Nazarą Ružnikovą, kuris atidarė savo komandos įvarčių sąskaitą šiose rungtynėse (47:33, rez. perd. L. Žukauskas, A. Bendžius).
 
Per įvartį nuo varžovų kauniečiai atsidūrė po Michalo Machačo metimo. Tikslą jis pasiekė po puikaus komandos draugo perdavimo išvedusio jį vieną prieš vartininką (54:29, rez. perd. Ondrejus Machala).
 
Galiausiai „Kaunas City“ vartininką keitė šeštu aikštės žaidėju, o latviai pelnė įvartį į tuščius vartus. Jo autorius Lauris Bajarunas.