Titulinis » Naujienos » Į Lietuvą atkeliauja Baltijos šalių ledo ritulio įrangos milžinas

Į Lietuvą atkeliauja Baltijos šalių ledo ritulio įrangos milžinas

2017-10-01
hockey.lt informacija
 Dažnas ledo ritulio gerbėjas dar pamena nesenus laikus, kai ledo  ritulio įrangos tekdavo keliauti iki kaimyninės Rygos ar kitų Latvijos miestų, kur būdavo galima įsigyti visko ko tik geidžia
 neišrankūs Lietuvos ledo ritulio gerbėjai.
 
 Tie laikai jau praeityje, o nuo šiol kokybiška ir nebrangi ledo ritulio įranga dabar dar arčiau namų. Latvijos ledo ritulio įrangos milžinas „Sports Lukss“ žengia į Lietuvą ir atidaro parduotuvę Vilniuje.
 
Lietuvoje atidaroma 210 kvadratinių metrų parduotuvė, kuri bus didžiausia Baltijos šalyse.
 
„Mums labai malonu žengti į Lietuvą, kur matome didžiulį susidomėjimą ledo rituliu. Vilniuje atidarysime ledo ritulio „prekybos centrą“, kuris ir dydžiu, ir siūlomu asortimentu  patenkins išrankiausią ledo ritulininką. Parduotuvė bus įsikūrusi patogioje vietoje Ukmergės gatvėje tarp dviejų sostinėje veikiančių ledo arenų, tad ją pasiekti bus patogu visiems sportuojantiems“,- apie naujas galimybes ledo ritulininkams sakė Aigaras Silavniekas.
 
Lietuvoje parduotuvė veiks hockeypoint.lt pavadinimu, tad toliau nuo sostinės gyvenantys ledo ritulio gerbėjai galės įrangą įsigyti ir internetu. Sportuojantiems bus pasiūlyti visame pasaulyje garsūs prekės ženklai – Bauer, CCM, Easton, Warrior, Brians.
 
Parduotuvėje bus galima įsigyti daugiau kaip 4000 prekių. Naujoje ledo ritulio mekoje bus įrengta improvizuota treniruočių aikštelė, kur bus galima išbandyti lazdas mėtant ritulius į vartus, išmėginti savo taiklumą.
 
Latvijos ledo ritulio įrangos tinklas „Sport Lukss“ jau senokai  draugauja su asociacija „Hockey Lietuva“ ir remia Lietuvos ledo ritulio rinktines. Atkeliavę į Lietuvą latviai tikisi pasirašyti naują paramos sutartį ir dar labiau prisidėti prie ledo ritulio populiarinimo mūsų šalyje.