Titulinis » Naujienos » Hockey.lt puslapyje –atsinaujinimo metas

Hockey.lt puslapyje –atsinaujinimo metas

2012-07-17
Hockey.lt informacija
Vasarą, kai ledo ritulio bendruomenė atostogauja, sporto šakos gyvenimas apmiršta. Tik ne virtualioje erdvėje, kur, atrodytų, vasarą reiktų atostogauti.
 
Tik ne vieninteliame Lietuvos ledo ritulio portale hockey.lt. Portalo kūrėjai ir administratoriai paplušėjo, o ir pluša ir vasarą išsijuosę.
 
Trečius metus skaičiuojantis puslapis ateinantį sezoną bus dar informatyvesnis ir greitesnis. Jau dabar akyliausi lankytojai pastebėjo, jog puslapis keičiasi ir gražėja.
 
Tad apie viską iš eilės. Naujajame sezone puslapyje matysime daug teigiamų pokyčių. Jie prasideda jau nuo titulinio puslapio, kur jūsų draugai iš užsienio galės pasirinkti vieną iš kelių kalbų ir puslapį skaityti suprantama kalba. Taip pat jau tituliniame puslapyje matysite pagrindinį Lietuvos ledo ritulio trofėjų, „Akropolio“ taurę, kurią kelti virš galvos – kiekvieno ledo ritulininko svajonė. Paspaudę ant taurės nuorodos, pateksite į jos puslapį, kuriame ir taurės laimėtojų nuotraukos ir pavardės.
 
Taps įdomiau skaityti ir kasdienes naujienas, kuriomis galėsite pasidalinti su visu pasauliu per „facebook“ socialinį tinklą. Tam tereikia naujienos puslapyje spragtelti „like“ mygtuką. Beje, naujienos puslapyje spragtelėję ant nuotraukos, ją matysite gerokai didesnę nei įprasta.
 
Nuotraukų vaizdavimas ir dydis keisis ir galerijose. Nuotraukos bus didesnės, o tuo pačiu ir gerokai įdomesnės. Tad ruošdamiesi kelti nuotraukas į puslapį, nemažinkite jų.
 
Padidės ir žaidėjų profilio nuotraukos, jų padaugės. Prie žaidėjo paskyros bus galima įkelti kelias nuotraukas.
 
Atėjo šventė ir į pačių darbščiausių ledo ritulininkų kiemą. Tie mūsų bendruomenės atstovai, kurie ne tik aktyviai žaidė ledo ritulį, o ir teisėjavo, treniravo, nuo šiol galės įsikelti skirtingas nuotraukas skirtingai rolei. Tad teisėjai nuo šiol bus teisėjais, treneriai – treneriais. Tad, laukiame jūsų nuotraukų pagal roles adresu – info@hockey.lt. Beje, svarbi pastaba - nuo visos nuotraukos puslapyje bus atvaizduojamos tinkamai, jei abiejų nuotraukos kraštinių santykis bus ne mažesnis nei 540 pikselių.
 
Ir pabaigai skaniausi hockey.lt patiekalai. Džiaugiamės kartu su vartininkais, kurie savo statistiką galės sekti lygiai taip pat kaip NHL ar KHL lygų atstovai. Mat jau nuo šiandien jūs galite matyti vartininkų naudingumo statistiką pagal visame pasaulyje priimtą formulę, kai vartininko rungtynėse sužaistas laikas santykiu su visu rungtynių laiku dalinamas iš praleistų įvarčių skaičiaus. Tiems, kuriems sunkiai sekasi gaudytis formulių džiunglėse, pagelbėsime – kuo vartininko koeficientas artimesnis 1, tuo vartininkas geresnis. Beje, tie vartininkai, kurie sužaidė mažiau nei 40 procentų rungtynių laiko, bus išskirti į atskirą geriausiųjų statistiką. Ir tai dar viena visuotinai pripažįstama statistikos skaičiavimo taisyklė, kai mažiau žaidę vartininkai reitinguojami atskirai.
 
Nepamiršome ir žaidėjų. Jau nuo dabar lentelėse matysite rikiuojamus žaidėjus ne pagal naudingumo vidurkį, o pagal surinktus taškus. Juk ne vienas turbūt esate pastebėję, kai tūlas ledo ritulininkas Pavardenis vieneriose rungtynėse įmušęs 5 įvarčius ir visą likusį sezoną praleidęs ant pečiaus vyniodamas „izolentą“ ant lazdos, galėjo puikuotis savo pavarde lyderių sąraše. Nuo šiol geriausieji bus tie, kurie surinks daugiau taškų pagal sistemą „įvartis + perdavimas“.
 
Na, o desertui palikome karščiausią naujieną. Ją ragausime tik rudenį, per naująjį sezoną. Tai hockey.lt pasididžiavimas - „live“ transliacijos. Jos nuo šiol akimirksniu informuos apie pasikeitimus aikštelėse. Vos arenoje bus pelnytas įvartis ar paskirta drausminė nuobauda, hockey.lt puslapio lankytojai atskira eilute „live“ transliacijos lange akimirksniu gaus šią informaciją. Pats transliacijos langas bus gerokai paprastesnis ir informacija bus pateikiama atskiromis eilutėmis – bus lengva sekti rungtynių eigą ir matyti rungtynių „didvyrius“, kurių pražangos taip pat matysis naujajame transliacijos lange.
 
Tad, pirmyn ruoštis naujajam sezonui!
 
Lietuvoje visada bus h`ockey!