Titulinis » Naujienos » Hockey Punks“ viltys žaisti finaluose senka

Hockey Punks“ viltys žaisti finaluose senka

2015-02-18
hockey.lt informacija
Nacionalinės ledo ritulio lygos čempionate mažėja Vilniaus „Hockey Punks“ šansai žaisti finaliniame ketverte. Po antradienio rungtynių su Elektrėnų „Lokiais – Poseidonu“, kuriose šeimininkai 6:0 (2:0, 1:0, 3:0) be vargo susitvarkė su vilniečiais, „Hockey Punks“ liko penkios rungtynės ir minimum 9 taškų atstumas iki finalinio ketverto.
 
Vilniečiai dvikovoje viską turėjo savo rankose. Neišnaudoję baudinio, po kurio rugntynių eiga galėjo pakrypti į sostinės ledo ritulio klubo pusę, svečiai patys prasižengė ir praleido įvartį mažumoje.
 
Netrukus Marius Lomakinas (14:44) dar kartą nubaudė vilniečius už pražangą.
 
Antrajame kėlinyje Elektrėnų klubas pelnė dar vieną įvartį, kai pasižymėjo Artūras Visockas (30:03), o svečių kėlinip pabaigoje pasigailėjo M.Lomakinas, kuris neišnaudojo baudinio.
 
Trečiojo kėlinio pradžioje šeimininkai dar kartą nubaudė svečius už pražangą, o įvartį pelnė Laisvydas Kudrevičius (41:03). Netrukus antrąjį savo įvartį pelnė M.Lomakinas (44:40) ir abejonių dėl dvikovos nugalėtojo nebekilo.
 
Tašką rungtynėse padėjo L.Vėželis (58:12).
 
„Hockey Punks“ beliko minimalūs šansai patekti į atkrintamąsias. Su tiesioginiais konkurentais, „Juodupe“, sostinės klubas nebesusitiks, o patiems liko net ketverios rungtynės iš penkių su pirmaujančio trejeto komandomis.
 
„Lokiai – Poseidonas“: M.Lomakinas, L.Vėželis po 2, A.Visockas, L.Kudrevičius po 1 įvartį.