Titulinis » Naujienos » “Hockey Punks” prieš “Rokiškį” – buksuojančių praėjusio sezono pretendentų dvikova (papildyta, INTERVIU, klipas iš oro)

“Hockey Punks” prieš “Rokiškį” – buksuojančių praėjusio sezono pretendentų dvikova (papildyta, INTERVIU, klipas iš oro)

2016-10-27
"Hockey Punks" informacija
 Ketvirtadienį Vilniaus „Hockey Punks“ namuose susitiks su „Rokiškio“ komanda. Tai pirmosios komandų tarpusavio rungtynės po praėjusio sezono pusfinalio dramos, kurioje sostinės ledo ritulininkai tik rungtynių pabaigoje atitrūko ir nugalėję varžovus iškopė į finalą.
 
„Kai galvoju apie rungtynes iš karto prisimenu, kaip pernai mes nelengvai laimėjome netgi būdami pilnos sudėties. Šį sezoną, deja, dar nebuvo rungtynių, kuriose turėtume visus pagrindinius žaidėjus.
 
Todėl labai džiaugiuosi mūsų legionieriaus Naokio Kaneko atvykimu. Su „Energija“ jis pasižymėjo dukart  ir šiaip neesu jo matęs esant prastos fizinės formos, ko, deja, negaliu pasakyti apie visus kitus mūsų komandos žaidėjus. Yra tokių tendencijų ledo ritulyje, kai čempionai sekantį sezoną pradeda sunkiai. Kartais aplanko toks jausmas, kad ir pas mus „čempioniškos pagirios“. Bet noriu mūsų žaidėjams priminti, kad mes pernai buvome tik finalo dalyviai, titulo neiškovojome,“ – apie artėjančias rungtynes sako „Hockey Punks“ vadovas Šarūnas Kuliešius.
 
Pernai nė viena iš penkių dvikovų nesibaigė didesniu nei dviejų įvarčių skirtumu. Abi komandos reguliariajame sezono pasidalino po dvi pergales, o pusfinalyje nugalėjo „Hockey Punks“. Šios rungtynės įdomios ir tuo, kad sostinės komandos paraiškoje yra net šeši Rokiškyje užaugę ir ledo ritulio paslapčių išmokę žaidėjai.
 
„Aišku, yra skirtumas, ar žaidi prieš gimtojo miesto komandą, ar prieš kitas. „Rokiškio“ komanda visada pasižymėjo kovingumu, be to jie turi gerą vartininką. Nėra lengva įmušti įvartį Simui Baltrūnui, neveltui jis kviečiamas ir į Lietuvos rinktinę. Jie kol kas irgi nerodo stabiliai gero žaidimo. Aš tikiu, kad turime nugalėti“, - teigia iš Rokiškio kilęs vienas rezultatyviausių „Hockey Punks“ puolėjų Karolis Šlikas.
 
Abi komandos sezoną pradėjo nesėkmingai ir savo sąskaitoje turi daugiau pralaimėjimų nei pergalių. Tiesa „Rokiškis“ po poros nesėkmingų rungtynių pirmenybių pradžioje išvykoje netikėtai dideliu skirtumu net 6:1 sutriuškino Kauno „Tigrų“ komandą.
 
Tuo tarpu „Hockey Punks“ vadovai kalba apie kai kurių pozicijų stiprinimą žaidėjais iš šalies. Be to, tikimąsi laikui bėgant ir didesnio kai kurių patyrusių žaidėjų indėlio.
 
Ketvirtadienio susitikimo pradžia Vilniaus „Pramogų“ arenoje – 20 val. 15 min. Bilietai – arenos kasoje.  Vaikams iki 16 m. įėjimas nemokamas. Organizatoriai pataria atvykti jų įsigyti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.