Titulinis » Naujienos » „Hockey Girls“ ir „HC Bernų“ nuožmi dvikova baigėsi draugiškai

„Hockey Girls“ ir „HC Bernų“ nuožmi dvikova baigėsi draugiškai

2016-02-17
Meilės ir nepriklausomybės švenčių sandūroje, vasario 15 dieną, Kaune, neeilines rungtynes sužaidė jau metus gyvuojanti moterų ledo ritulio komanda.
 
Laikinosios sostinės arenoje merginos, pasivadinusios „Hockey Girls“ priėmė Kauno regiono mėgėjų ir entuziastų komandą „HC Bernai“.
 
 
Rungtynių pradžia buvo palankesnė svečių komandai. Vyrai ėmėsi iniciatyvos ir po pirmojo kėlinio išsiveržė į priekį (0:7). Tačiau merginų komanda, kurių gretose rungtyniavo ir du vyrai, nepasidavė, ir antrajame kėlinyje rezultatą sušvelnino (4:11). Vis tik trečiajame kėlinyje laimėjo draugystė, ir nuožmios rungtynės baigėsi taikiai (17:17).
 
 
„Hockey Girls“ vartus gynė Jurgita Prekevičienė, o įvarčius merginoms pelnė: Anastasija Šeršniova (7 įvarčiai), Vitalija Černeckienė (2), Živilė Drėgvaitė (2), Sabina Gudanec, Ramunė Maleckienė, Marius Bankauskas 2 (po Evelinos Bankauskienės perdavimo), Sigitas Rimkevičius, Karina Tarulytė.
 
„HC Bernų“ vartus gynė Augustinas Kukta, o įvarčius vyrų komandai pelnė Tomas Lietuvnikas (5), Vytautas Janonis (3),  Simonas Kukta (3), Marius Sabaliauskas (3), Daumantas Banevičius (2), Tautvydas Jakas.
 
Visas norinčias treniruotis kartu su merginų komanda, kiekvieną pirmadienį kviečiame į Kauno ledo areną. Treniruotes veda trenerė ir tarptautinės kategorijos teisėja Ramunė Maleckienė. Daugiau informacijos el. paštu: ramuner83@gmail.com.