Titulinis » Naujienos » „HC Žalgirio“ klubas MHL B pirmenybėse pralaimėjo minimaliu skirtumu

„HC Žalgirio“ klubas MHL B pirmenybėse pralaimėjo minimaliu skirtumu

2014-09-28
sportas.lt informacija
 Apmaudų pralaimėjimą Jaunimo ledo ritulio B lygoje (MHL B) patyrė „HC Žalgirio“ klubas, kuris svečiuose po atkaklios kovos 3:4 (2:1, 1:2, 0:1) turėjo pripažinti Briansko „HC Briansk“ (Rusija) pranašumą.
 
Vienas Pavelo Širokovo (17:50 min.) ir du Andrea Meneghini (19:01 ir 23:45) įvarčiai leido žalgiriečiams pirmauti nemažą rungtynių dalį, bet antrojo kėlinio pabaigoje šeimininkai eilinį kartą išlygino rezultatą, o paskutiniama rungtynių trečdalyje įmušė ir pergalingą įvartį.
 
Nugalėtojų gretose įvarčiais pasižymėjo buvęs „HC Balticos“ žaidėjas Aleksandras Cukanovas (11:52), Jevgenijus Miseniovas (21:09), Jegoras Vlasovas (39:38) ir pergalingą smūgį atlikęs Ilja Revunovas (49:38).
 
Rungtynių pabaigoje į „HC Žalgirio“ vartus buvo skirti net du baudiniai, bet Lietuvos komandos vartininkas Vadimas Miščiukas atrėmė abu varžovų smūgius.
 
„HC Žalgirio“ gretose rungtynėms vėl buvo registruoti 4 lietuviai: Edgaras Protčenko gavo 4 baudos min., po Danieliaus Nomanovo pražangos į Lietuvos komandos vartus buvo skirtas baudinys, o Ilja Četvertakas bei Edvinas Boroška nepasižymėjo.
 
Šeštadienį Brianske šios dvi komandos susitiks dar kartą.
 
Po šio pralaimėjimo „HC Žalgiris“ turi tiek pat taškų, kiek ir „HC Briansk“ (po 12). Vakarų konferencijoje šios komandos dalijasi 6-7 vietas.